current views are: 1

5 Μαΐου 2012
Δημοσίευση14:20

Demi Moore: Χώρισε και στο twitter!

Μήνες μετά το χωρισμό και ο λογαριασμός της Demi Moore στο twitter έγραφε ακόμα το όνομα του πρώην συντρόφου της Ashton Kutcher.   

Δημοσίευση 14:20’
αρθρο-newpost

Μήνες μετά το χωρισμό και ο λογαριασμός της Demi Moore στο twitter έγραφε ακόμα το όνομα του πρώην συντρόφου της Ashton Kutcher.   

Μήνες μετά το χωρισμό και ο λογαριασμός της Demi Moore στο twitter έγραφε ακόμα το όνομα του πρώην συντρόφου της Ashton Kutcher.    Όλοι αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο λόγος που το κρατάει και η ηθοποιός είχε φροντίσει να τους απαντήσει: “Το να το αλλάξω δεν είναι η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή. Συγγνώμη αν ενοχλεί πολλούς από εσάς. Μήπως δεν πρέπει να κάνω tweet μέχρι να το αλλάξω; Έχει στα αλήθεια σημασία;”      

Ο χωρισμός ήταν αδιαμφισβήτητα κάτι που της στοίχισε πολύ. Για λίγο καιρό απείχε από το διαδίκτυο, καθώς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο για εκείνη και τη νοσηλεία της σε κέντρο αποκατάστασης, επέστρεψε στους φίλους της στο twitter.  

To όνομα ωστόσο το άλλαξε μόλις σήμερα, ύστερα από πολύ σκέψη για το τι θα ήθελε να βάλει. Τελικά αποφάσισε να είναι απλά ο εαυτός της και επέλεξε το justdemi.  

Λες να πήρε απόφαση ότι εκείνη και ο Ashton έχουν τελειώσει;

πηγή: tlife.gr


σχετικα αρθρα