Σε συνέντευξή της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε για την ελληνική τηλεόραση, εξηγώντας τι πιστεύει για τη σημερινή της κατάσταση, ενώ παραδέχθηκε ότι με τη μεγάλη επιτυχία του «Παρά Πέντε» υπήρξαν κάποιες στιγμές που ένιωσε ότι κινδυνεύει να χάσει την ισορροπία της –ωστόσο, όπως η ίδια εξηγεί, «φλέρταρα με το “καλάμι”, αλλά τη γλίτωσα».   «Δεν υπήρξε μέτρο και δεν υπήρξε στρατηγική. Όταν γυρνάς την πλάτη στην ποιότητα και αγοράζεις “φτηνά” για να γεμίσεις τρύπες, ή αποθεώνεις το όποιο “σκουπίδι”, δεν θα γυρίσει τελικά αυτό μπούμερανγκ; Ήρθε ο λογαριασμός για τη χώρα, ήρθε και για την τηλεόραση» λέει η γνωστή ηθοποιός σχετικά με τη σημερινή τηλεοπτική κατάσταση στην Ελλάδα. Ωστόσο, παραδέχεται ότι εκείνη πρόλαβε να ζήσει και μια καλύτερη περίοδο της τηλεόρασης: «Πράγματι, πρόλαβα μια καλύτερη εποχή. Όμως, ούτε και τότε πήρα τρελά λεφτά.

Οι του “Παρά Πέντε” τα λεφτά τα βγάλαμε από τις διαφημίσεις και απ' τα γύρω-γύρω, και καταφέραμε να πάρουμε ένα σπιτάκι στην Αίγινα και να βάλουμε κάτι στην άκρη. Αλλά τίποτα παραπάνω
».  

Όσο για την τεράστια επιτυχία της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη και το πώς την αντιμετώπισε η ίδια: «Δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς τέτοιο “τσουνάμι” λατρείας και προς την ομάδα και προς το πρόσωπό σου. Ευτυχώς ήρθε σε μια ηλικία ώριμη, που 'χα δουλέψει πολύ, που 'χα κατασταλάξει και είχα παλέψει πολύ. Αν ήμουν μικρότερη, θα 'χα πρόβλημα, θα είχα τρελαθεί, θα είχα ξεφύγει. Είχε μεγάλο “ρεύμα” η Ζούμπι. Τότε δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω έξω -δεν το πίστευα αυτό που γινόταν.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, υπήρξαν 1-2 στιγμές που ένιωσα να το χάνω το μέτρο. Αλλά με γείωσε η οικογένειά μου, οι φίλοι μου. Φλέρταρα με το “καλάμι”, αλλά τη γλίτωσα. Κάθε μέρα μας ζητούσαν από 10 συνεντεύξεις, ήμασταν διαρκώς στο επίκεντρο ...κινδυνεύεις να θεωρήσεις ότι είναι αλήθεια όλο αυτό, ότι θα διαρκέσει για πάντα. Γλίτωσα όμως».

πηγή: ΤV Έθνος