Τα αποτελέσματα των exit poll και τα παραλειπόμενα των χθεσινών εκλογών δε θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστα οι Έλληνες επώνυμοι. Μέσω των social media, αρκετοί καλλιτέχνες πέρασαν το δικό τους μήνυμα σε ό, τι αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα: 

Σάκης Ρουβάς (sakisrouvas): «Με ποιο δικαίωμα οι πολιτικοί μού στέλνουν μηνύματα στο κινητό μου χωρίς να τους το έχω δώσει εγώ; Και ποιος τους το έδωσε παρακαλώ!».  

Γιώργος Τσαλίκης (Tsalikisgiorgos): «Εκλογές σε λίγες ώρες. Ελάχιστα πρόσωπα εμπιστεύομαι, πρόσωπα τα όποια γνωρίζω προσωπικά. Άρα αύριο ψηφίζω πρόσωπα. Όχι παρατάξεις».  

Έλλη Κοκκίνου (ElliKokkinou): «Ποιος θα μαζέψει άραγε μετά τις εκλογές, όλα τα διαφημιστικά έντυπα με τα μούτρα των υποψηφίων, από τα σπίτια μας; Εεεεεε;».  

Σταματίνα Τσιμτσιλή (stam_tsimtsili): «Η αντίστροφη μέτρηση για το προεκλογικό παραβάν είναι γεγονός... Άντε να δούμε τι θα μας ξημερώσει η Δευτέρα!».  

Αγγελική Ηλιάδη (Aggeliki_iliadi): «''Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση"... τουλάχιστον μας προειδοποιούν... να έχουμε το περιθώριο να αλλάξουμε κανάλι... αλλεργία στα ψέματα».  

Ηλίας Ψινάκης (iliaspsinakis): «Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό... είναι πολιτικό! Είμαστε όλοι πλέον ειδοποιημένοι και θα είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι μας συμβεί».

Δείτε παρακάτω τα tweets και άλλων επωνύμων, οι οποίοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τα αποτελέσματα των εκλογών: