Μία γέφυρα επικοινωνίας αποφάσισε να ρίξει η Δέσποινα Βανδή στην παλιά της φίλη Ελένη Μενεγάκη, με την οποία μπορεί κάποτε να έκαναν παρέα κολλητή, σήμερα όμως δεν ανταλάσσουν ούτε ένα «γεια».   Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια παραχώρησε προ ημερών μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην άσπονδη φίλη της Ελένη και στην παρεξήγησή τους.   

Μέσα από το περιοδικό διευκρίνισε ότι η παρουσιάστρια θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά της και της έκανε εμμέσως ένα κάλεσμα να επανατοποθετήσουν τη φιλία τους σε νέες βάσεις.
 
Η Ελένη με τη σειρά της φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κόψει οριστικά το νήμα της φιλίας της με τη Βανδή, ενώ μέσα από την εκπομπή της άφησε τελείως ασχολίαστη τη συνέντευξη - κάλεσμα της δεύτερης.  

Η Δέσποινα έλαβε το μήνυμα και άλλαξε στάση. Παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στο Πρωινό ΑΝΤ1 και όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για την παρεξήγησή της με την Ελένη Μενεγάκη, η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε με αυστηρό ύφος πως ότι είχε να πει το είπε και δεν επιθυμεί να την ξαναρωτήσουν τίποτα σχετικό με το συγκεκριμένο θέμα.  

Το χρονικό της κόντρας τους  
Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή της η Βανδή, ο κύριος λόγος της παρεξήγησής της με την Ελένη ήταν μία παλαιότερη δήλωση που είχε κάνει για εκείνη και παρερμηνεύθηκε. Ωστόσο οι λόγοι της κόντρας τους είναι βαθύτεροι: Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι δύο επώνυμες τσακώθηκαν όταν η Δέσποινα προτίμησε να πάει πέρυσι καλεσμένη στο Πρωινό mou,   που ήταν η κύρια αντίπαλη εκπομπή της Ελένης. Την πράξη αυτή δεν της την συγχώρεσε ποτέ η ξανθιά παρουσιάστρια και με πολιτισμένο τρόπο χώρισαν τους δρόμους τους.   

Άτομα από το περιβάλλον της Ελένης μάλιστα αναφέρουν, πως από τότε που η παρουσιάστρια σύναψε δεσμό με τον Ματέο Πατζόπουλο, έχει χαθεί απ΄όλους και όλα και έχει αφήσει οριστικά στο παρελθόν την προηγούμενη ζωή της...

Φ.Π.