Άλλη μια Ελληνίδα καλλονή που αναζήτησε την τύχη της στο εξωτερικό και βρήκε ανταπόκριση. Η Σύλβια Παπαδάκη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης είχε αποφασίσει από πολύ μικρή ηλικία ότι θα ασχοληθεί με το χώρο της μόδας: «Η ιδέα να γίνω μοντέλο μου μπήκε από το δημοτικό. Ήμουν ψηλό και όμορφο κορίτσι και όλοι μου πρότειναν να ασχοληθώ με το μόντελινγκ» περιέγραψε σε συνέντευξή σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Μόλις τελείωσε το σχολείο έφυγε από το νησί και ήρθε στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.
Το 2008 κέρδισε τον τίτλο της Playmate. Όμως όταν οι επαγγελματικές ευκαιρίες στη χώρα μας άρχισαν να λιγοστεύουν, πήρε την απόφαση να φύγει για το εξωτερικό.

Από τον Σεπτέμβριο ζει μόνιμα στο Manhattan και δηλώνει ενθουσιασμένη με τον «κόσμο» που ανοίχτηκε μπροστά της. Οι αναλογίες, τα σαρκώδη χείλη και ο αισθησιασμός που αποπνέει έχουν τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων της μόδας και το η Σύλβια αισθάνεται τυχερή για τις συνεργασίες που πρόσθεσε στο βιογραφικό της αλλά και για το γεγονός ότι πήρε μέρος στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η καθημερινότητά της είναι πολύ κουραστική καθώς περνάει πολλές ώρες της ημέρας σε κάστινγκ αλλά όποτε έχει χρόνο επισκέπτεται τα αγαπημένα της στέκια: To Boom Boom Room, το Electric Room και το Provocateur. Λατρεύει τα διάσημα cupcakes του Magnolia, συχνάζει για φαγητό στο café Habana και στο Balthazar.

Όσο για τη φιλοσοφία που της δίνει δύναμη να συνεχίσει να προσπαθεί στη Νέα Υόρκη και την έχει οδηγήσει στην επιτυχία η Σύλβια τη συνοψίζει σε μια φράση: «Για να πετύχεις χρειάζεται σκληρή δουλειά».

πηγή: entertv.gr