Μία συνέντευξη παραχώρησε η ανερχόμενη παρουσιάστρια σε κυριακάτικη εφημερίδα και μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τα «αδύνατα» σημεία της και φυσικά τον έρωτα. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου «τι είδους νευρώσεις έχει ως άτομο» η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε πως είναι ένα ιδιαίτερα νευρωτικό άτομο και αποκάλυψε τις... παραξενιές της. 

«Νευρώσεις; Ουουουου... Κατά καιρούς διάφορες. Θέλω το ποτήρι να είναι στη σωστή θέση στο τραπέζι, πολλές φορές στην εκπομπή στο ραδιόφωνο αλλάζω θέση στο στυλό και το βάζω εκεί που νομίζω εγώ ότι πρέπει να είναι και με κοιτάζουν όλοι σαν να είμαι τρελή, θέλω το κινητό μου να κλείνει με συγκεκριμένο εικονίδιο πάντα - κι άλλα τέτοια, πολλά. Αλλά όλοι έχουμε νομίζω», είπε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια όμως ρωτήθηκε και για το μέλλον της στον ANT1 και το καλοκαιρινό πρωινό Elatte που παρουσίαζε πέρυσι το καλοκαίρι.

«Δεν έχω συζητήσει απολύτως τίποτε με κανέναν γι΄ αυτό», ενώ πρόσθεσε σχετικά με την περσινή εμπειρία της: «Είχα περάσει πολύ ωραία πέρυσι στο Elatte. Και το κομμάτι της ενημέρωσης ήταν για μένα μια ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτό που έχω σπουδάσει και δεν είχα καταπιαστεί μ’ αυτό. Είχα τα αφτιά μου ανοιχτά σε οτιδήποτε συνέβαινε και εξακολουθώ να το κάνω».

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως θέλουν να μην βγαίνει το «Elatte» στον αέρα φέτος και εκεί να δείτε τι «νευρώσεις» θα πιάσουν τη «γλυκιά» Νάντια...