Σύμφωνα με τον πρώην σωματοφύλακα του Michael Jackson, Matt Fides, ο «βασιλιάς» της pop ζήτησε να σκοτώσουν τον αδερφό του Randy και λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή είχε «πάει» με την Pamela Anderson! «Το 2005, ο Michael Jackson είχε στην δούλεψη του μια πλειάδα σωματοφυλάκων από το Ισλάμ, και είχε γίνει τόσο παρανοϊκός, σε σημείο που απαγόρευε μέχρι και στην οικογένεια του να μπει σπίτι» αποκαλύπτει ο σωματοφύλακάς του!  

Ο Matt Fides υποστηρίζει πως ο αδερφός του τραγουδιστή, Randy μία μέρα ήθελε να τον συναντήσει και δεν "υπολόγισε" τους σωματοφύλακές του... τότε ο Jackson βγήκε εκτός εαυτό λόγω της χρήσης φαρμάκων και ναρκωτικών που έκανε και ζήτησε να τον σκοτώσουν! Ευτυχώς που δεν υπάκουσαν οι σωματοφύλακές του!

Μεταξύ άλλων ο σωματοφύλακάς του αποκάλυψε πως σιχαινόταν τη Madonna και είχε δώσει το όνομα της σε ένα από τα φίδια του. Και συνεχίζει τις σοκαριστικές αποκαλύψεις... Είχε φτιάξει μια βουντού κούκλα του Steven Spielberg!

Και τέλος τόνισε πώς λίγους μήνες πριν τον θάνατό του είχε «πάει με την Pamela Anderson, γιατί είχε τρέλα με το στήθος της (!)