Ο Λάκης Γαβαλάς κάνει καινούργιες γνωριμίες στη φυλακή. Και επειδή δεν έχει μάθει να συναναστρέφεται με όποιον και όποιον, ο γνωστός μόδιστρος επέλεξε τη συντροφιά του επίσης εγκλείστου στις φυλακές Κορυδαλλού Άκη Τσοχατζόπουλου.

Μάλιστα τα κελιά του Άκη και του Λάκη βρίσκονται δίπλα δίπλα. Τι και αν οι δυο τους δεν είχαν συναντηθεί ποτέ μέχρι σήμερα; Τώρα θα έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους να κάνουν συντροφιά ο ένας στον άλλον και να νοσταλγούν τις εποχές του θριάμβου τους.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε μέσα από τη φυλακή στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για τη γνωριμία του με τον πρώην υπουργό. «Είναι ένας ήρεμος άνθρωπος όμως δεν μιλάει πολύ. Άλλωστε δεν του μιλάω κι εγώ. Την πρώτη μέρα του είπα «γεια σας είμαι ο νέος κρατούμενος. Ανταπέδωσε και με ρώτησε μόνο «γιατί είσαι εδώ». Του απάντησα «για φορολογικές παραβάσεις». Διασταυρωθήκαμε δυο τρεις φορές στον διάδρομο. Είναι πάντα ευγενικός και ολιγόλογος μαζί μου, όπως άλλωστε και εγώ. Όταν μπήκα μέσα ήταν η ελεύθερη ώρα που βγαίνουμε από τα κελιά μας και εκεί συναντηθήκαμε. Με χαιρέτησε, μου είπε να κάνω υπομονή και αμέσως πρόσθεσε πως πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή».

Ήρθε λοιπόν η ώρα ο Λάκης να μάθει για πολιτική και... διαπλοκή και ο Άκης για μόδα και... απομιμήσεις.