Ο Γάλλος «άσσος» των γηπέδων βρέθηκε για μία ακόμη φορά στην Αθήνα, συνδυάζοντας δουλειές και διασκέδαση. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κάλεσαν τον Κριστιάν Καρεμπέ στη φιέστα του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο γήπεδο Καραϊσκάκη και ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής είπε το μεγάλο «ναι» και δέχθηκε την πρόσκληση.

Μάλιστα ο Καρεμπέ αποφάσισε να ξεφαντώσει στα Νότια Προάστια. Ο φωτογραφικός φακός του newpost.gr τον συνέλαβε την Τρίτη το βράδυ στο bar restaurant Yaya - boutique της Γλυφάδας,  όπου διασκέδασε με την παρέα του μέχρι πρωίας.

Μάλιστα στο τραπέζι του Καρεμπέ και της παρέας του δεν υπήρχε καμία γυναικεία αιθέρια ύπαρξη, η υπόθεση ήταν καθαρά... ανδρική. Στη νυχτερινή του βόλτα τον συνόδευσαν και οι πρώην άσσοι του Ολυμπιακού Ανδρέας Νινιάδης αλλά και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.


Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με τον κόσμο ενώ όπως μας αποκάλυψε άνθρωπος από το περιβάλλον του, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής σχεδιάζει να κάνει ένα mini tour στη χώρα μας.


Φ.Π.