Με παράπονο και στεναχώρια μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό mou» η Φαίη Σκορδά απευθυνόμενη στον διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρο Μπούτο. Η παρουσιάστρια με αφορμή τη συμμετοχή του Δημήτρη Ουγγαρέζου στους «Βασιλιάδες» δήλωσε: «Έπρεπε να το πάρω προσωπικά εγώ τώρα... αλλά δεν πειράζει» και συνέχισε λέγοντας «μετά το τρέιλερ (σ.σ. από την ελληνική κινηματογραφική ταινία «Λάρισα εμπιστευτικό» όπου έκανε guest) μου έλεγαν όλοι στο Mega τι καλή που ήσουν, τι καλή που ήσουν, έκανα ανοιχτή πρόταση στον κ. Μπούτο να παίξω σε ένα σήριαλ στο Mega, το τηλέφωνο δεν χτύπησε ποτέ κι έκανε guest ο Ουγγαρέζος», είπε με σκυμμένο κεφάλι η Φαίη Σκορδά.

Όταν οι συντελεστές της εκπομπής την ρώτησαν τι θα προτιμούσε να κάνει θέατρο ή τηλεόραση, εκείνη είπε πως θα ήθελε να συμμετέχει σε ένα σήριαλ και πως μιλάει σοβαρά.

Να αναφέρουμε πως η Φαίη Σκορδά έχει πολλές γνώσεις γύρω από την ιστορία του θεάτρου και την υποκριτική, αφού έχει κάνει σπουδές θεατρολογίας στο εξωτερικό. Βλέπει και τα πράγματα στην τηλεόραση να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και άρχισε να «χτυπά» πόρτες...