current views are: 3

11 Μαΐου 2012
Δημοσίευση09:11

Η εμπειρία της Ελένης Μενεγάκη με τον γυμνισμό!

Για την εμπειρία της με τον γυμνισμό μίλησε η Ελένη Μενεγάκη.

Δημοσίευση 09:11’
αρθρο-newpost

Για την εμπειρία της με τον γυμνισμό μίλησε η Ελένη Μενεγάκη.

Για την εμπειρία της με τον γυμνισμό μίλησε η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, αποκάλυψε από τον αέρα της εκπομπής της, πως πριν χρόνια βρέθηκε άθελα της σε παραλία γυμνιστών.

Όπως είπε, ήταν πριν 17 χρόνια, και είχε πάει για διακοπές στη Μύκονο με τους φίλους της. Κάποια στιγμή λοιπόν, πήραν ένα καραβάκι για να πάνε σε μια παραλία. Κανείς όμως δεν την προειδοποίησε πως ήταν παραλία γυμνιστών:

«Κανείς δεν μου είπε πως μόλις κατέβω από το καϊκάκι θα πρέπει να κοιτάζω πού θα πατήσω, γιατί όλοι ήταν γυμνοί και δεν ήξερα πού να βάλω το πόδι μου για να διασχίσω την παραλία, δεν με είχε προετοιμάσει κανείς. Αν εξαιρέσεις αυτή την παραλία, δεν έχω πετύχει σε κανένα νησί κανέναν γυμνό ή γυμνή», αποκάλυψε η Ελένη.

Όσο για το αν έχει κάνει εκείνη ποτέ γυμνισμό; Oύτε λόγος! Για να καταλάβετε, μέχρι και μπικίνι με κορδονάκια στο πάνω μέρος φοράει, έτσι για να είναι σίγουρη πως δεν θα της φύγει και δεν θα έχουμε άλλα!

Και τα σημάδια που μένουν από τον ήλιο; Ούτε που τη νοιάζουν! «Φυλαγμένη» να΄ναι, κι ας έχει ασπρόμαυρες λωρίδες η Ελένη!

Πηγή: Ελένη


σχετικα αρθρα