Συγκλονισμένοι δηλώνουν φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού από την είδηση του ξαφνικού χωρισμού τους. Αγγελική Ηλιάδη και Κώστας Μηλιωτάκης είχαν προγραμματίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 3 Ιουνίου ημέρα σημαδιακή για τη γνωστή τραγουδίστρια αφού τότε έφερε στη ζωή τον γιο της Μπαμπίνο. Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για έναν φαντασμαγορικό γάμο, η μεταξύ τους σχέση πάγωσε και ο γάμος σχόλασε. Τι κρύβεται όμως πίσω από την απόφασή τους αυτή; Τον τελευταίο καιρό οι προετοιμασίες του γάμου είχαν φέρει αναστάτωση στο ζευγάρι, το οποίο συχνά λογομαχούσε. Η Αγγελική Ηλιάδη, ούσα οξύθυμη, πολλές φορές ξεπερνούσε τα όρια και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις τους κατέληγαν σε ομηρικούς καυγάδες. Πάντα το παράπονο του Κώστα ήταν ότι η Αγγελική ήθελε να έχει το πάνω χέρι στη σχέση τους. Το γεγονός αυτό του δημιουργούσε συχνά ανασφάλεια και ήταν ένας από τους κύριους λόγους που έφεραν την οριστική ρήξη στη σχέση τους.
 
Η Αγγελική Ηλιάδη από την άλλη πλευρά έβλεπε στο πρόσωπο του συντρόφου της τον πατέρα που ο μικρός της γιος στερήθηκε νωρίς. Ο Κώστας Μηλιωτάκης και ο μικρός Μπαμπίνος είχαν αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς μεταξύ τους και το γεγονός αυτό ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που οδήγησαν την Αγγελική Ηλιάδη στο να πει το μεγάλο "ναι" στην πρόταση γάμου. Ωστόσο "ο έρωτας της τελείωσε", μαρτυρούν άτομα του στενού της περιβάλλοντος γι΄ αυτό επήλθε και ο χωρισμός.
 
Τα ίδια άτομα αναφέρουν ακόμη πως ένας από τους λόγους που οι δυο τους κατέληξαν στον χωρισμό, ήταν το γεγονός πως συνεργάζονταν επαγγελματικά. Ο Κώστας είναι ο άνθρωπος που έχει γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες της Αγγελικής. Παραταύτα οι διαφωνίες που είχαν τον τελευταίο καιρό για θέματα επαγγελματικής φύσεως υπήρξαν το "αγκάθι" στον δεσμό τους.
 
Όλα ήταν έτοιμα για τον γάμο τους. Η λαμπερή τραγουδίστρια είχε επιλέξει νυφικό του σχεδιαστή μόδας Βρεττού Βρεττάκου, τα παρανυφάκια είχαν βρεθεί, όπως και οι κουμπάροι. Οι πρώτοι ψίθυροι περί χωρισμού τους άρχισαν να δημιουργούνται όταν προ ολίγων ημερών το ζευγάρι ανακοίνωσε πως αναβάλλει την ημερομηνία γάμου του για λόγους... διαδικαστικούς. Κανείς δεν φανταζόταν όμως πως αυτή η αναβολή θα σηματοδοτούσε και το τέλος της σχέσης τους.
 
Η γνωριμία τους μετρά πολλά χρόνια, το ίδιο και ο έρωτάς τους - κάποιες κακές γλώσσες μάλιστα λένε πως η Αγγελική Ηλιάδη είχε δεσμό με τον Κώστα Μηλιωτάκη από την εποχή ακόμη που ήταν παντρεμένη με τον Μπάμπη Λαζαρίδη-. Την αγάπη τους την είχαν κάνει tattoo στο κορμί τους ενώ πριν λίγο καιρό είχαν δώσει και την πρώτη κοινή τους τηλεοπτική συνέντευξη στο Πρωινό mou και έδειχναν οn camera πόσο ευτυχισμένοι είναι...

Ας ελπίσουμε πως η κρίση στη σχέση τους είναι παροδική και τα σχέδια γάμου δεν πρόκειται να ματαιωθούν οριστικά...

 
Φανή Πλατσατούρα