current views are: 1

13 Μαΐου 2012
Δημοσίευση16:50

Ένα εξοχικό στην Πάτμο για την Τζούλια Ρόμπερτς

Είναι μια πολύ γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες. Μάλιστα, έχει βραβευτεί και με Oscar για την ερμηνεία της.

Δημοσίευση 16:50’
αρθρο-newpost

Είναι μια πολύ γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες. Μάλιστα, έχει βραβευτεί και με Oscar για την ερμηνεία της.

Είναι μια πολύ γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες. Μάλιστα, έχει βραβευτεί και με Oscar για την ερμηνεία της. Η συγκεκριμένη ηθοποιός έχει αδυναμία στην Ελλάδα, αφού πριν μερικά χρόνια είχε περάσει το μήνα του μέλιτος στην Σαντορίνη. Πέρυσι, επισκέφθηκε την Πάτμο, έπειτα την προτροπή του καλού της φίλου Ρίτσαρντ Γκιρ και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές του νησιού. Όταν επέστρεψε στην Αμερική ζήτησε από έναν φίλο της Ελληνοαμερικανό να την βοηθήσει να βρει ένα σπίτι στο νησί της Αποκάλυψης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η Τζούλια Ρόμπερτς, έπειτα από αρκετό ψάξιμο βρήκε το σπίτι των ονείρων της στο νησί που της «έκλεψε» την καρδιά. Πρόκειται για ένα διώροφο πετρόκτιστο οίκημα 200 τ.μ όπου από τη μια πλευρά βλέπει στο μοναστήρι και από την άλλη στη θάλασσα. Διαθέτει τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο σαλόνι, δυο μπάνια και τζάκι.

Η ηθοποιός έδωσε 900.000 ευρώ προκειμένου ν’ αποκτήσει αυτό το σπίτι με άφθονη θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.


σχετικα αρθρα