Στη νέα του ταινία, που αποτελεί ένα σίκουελ του αξέχαστου «Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα» του '65 με τους Γιώργο Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Μαρίνας Καλογήρου. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος επαναφέρει στην ταινία τους δύο πρωταγωνιστές της αρχικής ταινίας του Γιώργου Τζαβέλλα, σε ρόλο αφηγητών.  
«Μ' αρέσουν πολύ οι σειρές που έχει κάνει ο Παπακαλιάτης και τον θεωρώ από τους ικανότερους της γενιάς του» δηλώνει ο ίδιος ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο «TV Έθνος», προσθέτοντας πως «Με κέντρισε πολύ η πρόταση-πρόσκλησή του να υποδυθώ και πάλι τον Αντωνάκη από την ταινία που είχα αγαπήσει πολύ, πόσο μάλλον που στο πλευρό μου έχω τη Μάρω. Πώς τα φέρνει η ζωή και η Τέχνη... Έπειτα από πενήντα σχεδόν χρόνια να γινόμαστε πάλι οι ήρωες που είχαμε παίξει τότε -νεότατοι και οι δύο. Το απολαμβάνω πολύ κι ας έχω και τις θεατρικές πρόβες».

Μάλιστα, αποκαλύπτει σχετικά με την ταινία: «Γίνομαι ο... Αντωνάκης που 'χει μεγαλώσει, που ζει πάντα με την Ελενίτσα του και που μαζί σε ρόλο αφηγητών λένε τα πάντα, για τις σχέσεις, για το πώς ήταν τότε τα πράγματα, το πως άλλαξαν. Είναι πολύ ωραία γραμμένο το σενάριο».

Πηγή: yupi.gr