current views are: 1

15 Μαΐου 2012
Δημοσίευση15:49

Κόβεται η σειρά «Είναι στιγμές» του ANT1

H επιτυχημένη σειρά ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους, διαψεύδοντας τις ελπίδες των συντελεστών ότι θα πάρουν το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.   

Δημοσίευση 15:49’
αρθρο-newpost

H επιτυχημένη σειρά ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους, διαψεύδοντας τις ελπίδες των συντελεστών ότι θα πάρουν το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.   

H επιτυχημένη σειρά ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους, διαψεύδοντας τις ελπίδες των συντελεστών ότι θα πάρουν το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.    Η αλήθεια είναι ότι η απογευματινή σειρά δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για το σταθμό του Αμαρουσίου παρά τη σκληρή και καλή δουλειά των συντελεστών της. Ένας από τους κύριους λόγους της ήττας από την ανταγωνιστική σειρά «Κλεμμένα όνειρα» είναι ότι η σειρά του MEGA ξεκίνησε να προβάλλεται πολύ νωρίτερα με αποτέλεσμα να αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές και έτσι, η σειρά του ΑΝΤ1 έμεινε πίσω στην κούρσα της τηλεθέασης.   

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν η σειρά να προβληθεί φέτος και αν πάει καλά σε τηλεθεάσεις τότε σκόπευαν να της δώσουν το πράσινο φως και για δεύτερο κύκλο την επόμενη σεζόν. Οι τηλεθεάσεις όμως δεν ήταν ικανοποιητικές και έτσι, την προηγούμενη βδομάδα ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς ότι τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου αποφάσισαν πως η σειρά θα ρίξει φέτος τίτλους τέλους και το τελευταίο επεισόδιό της θα προβληθεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου.  

Ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε ότι από αυτή τη βδομάδα και δη από την Πέμπτη, η σειρά θα μετακομίσει σε άλλη ώρα προβολής ελπίζοντας να τύχει θερμότερης υποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, οι «Στιγμές» θα προβάλλονται στις 5 το απόγευμα ενώ στη θέση τους, στις 7 το απόγευμα θα προβάλλεται σε επανάληψη το τηλεπαιχνίδι «Wipe out». Δυστυχώς άλλη μία ελληνική σειρά ρίχνει τίτλους τέλους και στη θέση της θα ξεκινήσει να προβάλλεται κάποια τούρκικη…! 

πηγή: zappit.gr