Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνοί γίνονταν οι «ψίθυροι» πως Γιώργος Κιμούλης και Ελεονώρα Ζουγανέλη έχουν σχέση. Λίγο η μεγάλη διαφορά ηλικίας που υπάρχει μεταξύ τους και λίγο το γεγονός πως ο κορυφαίος πρωταγωνιστής του θεάτρου είχε εδώ και αρκετούς μήνες δεσμό με την επίσης ηθοποιό Ελισσάβετ Μουτάφη, ήταν αρκετά για να μην δώσουμε περαιτέρω έκταση στην είδηση.

Παρόλα αυτά, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η 29χρονη τραγουδίστρια και ο 56χρονος ηθοποιός είναι μαζί και φουλ ερωτευμένοι. Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού μαρτυρούν πως οι δυο καλλιτέχνες είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, ενώ η σχέση του Κιμούλη με την Μουτάφη έλαβε οριστικά τέλος.

Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει όσα ακούγονται για την προσωπική τους ζωή, ενώ η τραγουδίστρια στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της απέφυγε ευγενικά κάθε κουβέντα για τα προσωπικά της.

«Θα ήθελα να μη μιλήσω γι’ αυτό. Η προσωπική μου ζωή μέχρι σήμερα δεν έχει εκτεθεί και θα ήθελα πολύ να συνεχίσει να συμβαίνει το ίδιο», απάντησε η ίδια.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, αναφέρει ωστόσο μία παροιμία...