Έξω φρενών είναι η Άννα Βίσση με δημοσίευμα που αναφέρει πως μια σέξι φωτογράφησή της -σε ένα κρεβάτι, με ένα σεντόνι να καλύπτει τα επίμαχα σημεία- συνέπεσε με τον χαμό του πατέρα της.   Σύμφωνα με δελτίο Τύπου εκδοτικού οίκου, η Άννα έκανε τις «καυτές» πόζες την στιγμή που ο αγαπημένος της πατέρας, Νέστορας, έδινε την ύστατη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή: «η Άννα Βίσση αποχαιρέτησε τον  πατέρα της και κυπριακό περιοδικό διαφημίζει  ότι στο νέο του τεύχος που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα , ποζάρει στο εξώφυλλο η λαμπερή σταρ. Φήμες θέλουν την Άννα Βίσση να ήρθε στην Κύπρο, για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση του περιοδικού, τη στιγμή που ο πατέρας της βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο».  

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ζήτησε να αποσυρθούν αμέσως τα κακεντρεχή σχόλια αλλιώς θα προχωρούσε σε νομικές διαδικασίες, ενώ έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον υπεύθυνο του εκδοτικού οίκου.  

Όπως δήλωσε Κύπριος δημοσιογράφος, η εν λόγω φωτογράφηση έγινε περίπου ένα μήνα πριν την εισαγωγή του Νέστορα Βίσση στο νοσοκομείο.  

Η Άννα, πάντως, δεν φαίνεται διατεθειμένη να ξεχάσει το θέμα και, όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε κόντρα μεγατόνων!

πηγή: star.gr