Πριν από λίγο καιρό η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε για μία συναυλία στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου συνάντησε περισσότερους από 2.000 Έλληνες ομογενείς θαυμαστές της. Μάλιστα στο ταξίδι τη συνόδευσε ο σύζυγος της Ντέμης Νικολαΐδης και οι δυο τους βρήκαν μια μοναδική ευκαιρία να περάσουν ρομαντικές στιγμές αποκλειστικά για δύο μακριά από το θόρυβο της Αθήνας.

Όσον αφορά τα δύο αγγελούδια της οικογένειας, η Μελίνα και ο Γιώργος απόλαυσαν τη φροντίδα των αγαπημένων τους παππούδων, Κούλας και Γιώργου, γονιών του άσου των ποδοσφαίρου.

Κατά την τριήμερη παραμονή του στην αφρικανική ήπειρο το ζευγάρι, μεταξύ άλλων, έκανε σαφάρι με τζιπ στην αφρικανική σαβάνα. Η τραγουδίστρια έδειχνε να απολαμβάνει με την ψυχή της την πρωτόγνωρη εμπειρία και απαθανάτιζε τα λιοντάρια, τις γαζέλες, τα τσιτάχ και τα υπόλοιπα άγρια ζώα.

Στην αφρικανική χώρα την περίμενε και μια ακόμα μεγάλη έκπληξη, καθώς -όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω twitter- συνάντησε τυχαία τον καλό της φίλο Γιώργο Λεβέντη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών στη δισκογραφική εταιρεία Heaven.

Ακόμη λίγες μόνο ώρες πριν τη συναυλία της Δέσποινας, η ελληνική ομάδα έκανε τις αγορές της σε παραδοσιακό αφρικανικό παζάρι.

πηγή: myself.gr