current views are: 1

19 Μαΐου 2012
Δημοσίευση18:42

Άννα Βίσση: «Ο Νταλάρας είναι ένα κλειστό κεφάλαιο για μένα»

Για τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και για την εχθρότητα που έχει εισπράξει από ανθρώπους του χώρου μίλησε η Άννα Βίσση σε πρόσφατη συνέντευξη της.  

Δημοσίευση 18:42’
αρθρο-newpost

Για τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και για την εχθρότητα που έχει εισπράξει από ανθρώπους του χώρου μίλησε η Άννα Βίσση σε πρόσφατη συνέντευξη της.  

Για τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και για την εχθρότητα που έχει εισπράξει από ανθρώπους του χώρου μίλησε η Άννα Βίσση σε πρόσφατη συνέντευξη της.   «Τον γνώρισα σε πολύ νεαρή ηλικία και εδώ και πάρα πολλά χρόνια επέλεξα να είναι ένα κλειστό κεφάλαιο για μένα. Δεν μπορώ να αποστασιοποιηθώ και να απαντήσω αντικειμενικά γι’ αυτό που έγινε», απάντησε η Άννα Βίσση στο περιοδικό Omikron, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αποδοκιμασία που βίωσε ο Γιώργος Νταλάρας πριν από λίγο διάστημα.

«Είμαι εύθραυστη. Υπολογίζω την αγάπη των άλλων, τη βλέπω, τη μετράω, τη χρειάζομαι. Και δεν τη Δανείζομαι. Τη ρουφάω όλη αλλά τη δίνω και πίσω», είπε μεταξύ άλλων ενώ αποκάλυψε πως έχει εισπράξει πολλή εχθρότητα και στον έρωτα έχει φάει χαστούκια.

«Εισέπραξα και πάρα πολλή εχθρότητα. Την αντιλαμβάνομαι και δεν την πολεμάω. Τι να πολεμήσω άλλωστε; Είναι χάσιμο χρόνου. Πρέπει να προχωράς μόνο. Στον έρωτα έχω φάει χαστούκια αλλά έχω δώσει κιόλας. Αυτό έγινε γιατί πρόταξα τα μάγουλα μού πολύ εύκολα. Μπορεί πάλι να έφταιγε ότι δεν τον έπαιρνα και πολύ σοβαρά τον έρωτα. Δεν με απασχολούσε και πολύ ή δεν ήταν και τόσο σπουδαίο κομμάτι της ζωής μου, φοβάμαι να ομολογήσω τελικά…», καταλήγει η τραγουδίστρια.

Πηγή: showtime.cy

 

σχετικα αρθρα