Νέα νυχτοπερπατήματα για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος παρέα με την αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ διασκέδασε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης ΡουβάςΟ τραγουδιστής, ξεσήκωσε τους θαμώνες του κέντρου, αλλά και τον Σάκη Ρουβά, όταν πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα του Star για την οικονομική κρίση, στέλνοντας παράλληλα το αισιόδοξο μήνυμα του:

«Προσφέρουμε ψυχαγωγία στον κόσμο, και αυτό είναι το τελευταίο που του μένει, γιατί γενικά υπάρχει σκυθρωπότητα και απόγνωση. Από κει και πέρα, εμείς προσπαθούμε με τα τραγούδια μας και με τη συντροφιά που κρατάμε στον κόσμο που ακόμα καταφέρνει να βγαίνει έξω, να τον κάνουμε να περνάει καλά!»

Και συνέχισε λέγοντας πως «αισιόδοξοι πρέπει να ήμαστε, αν και αυτά που συμβαίνουν γύρω μας δεν μας το επιτρέπουν. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Από κει και πέρα, συνιστώ ψυχραιμία και υπομονή».

Κατέληξε μάλιστα, πως «προσωπικά, ήμουν ανέκαθεν ολιγαρκής. Όλοι μας, πιστεύω ότι αγωνιζόμαστε για να μπορέσουμε να κρατήσουμε όρθιες τις οικογένειες και τη ζωή μας, ώστε ν΄αντέξουμε στα σημεία των καιρών».

Πηγή: Πρώτο Θέμα