current views are: 1

21 Μαΐου 2012
Δημοσίευση11:26

Κιμούλης – Ζουγανέλη: Οι «κρυφές» νυχτερινές έξοδοι του ζευγαριού!

Ένας έρωτας κατά γενική παραδοχή αταίριαστος γεννήθηκε ανάμεσα στον δημοφιλή πρωταγωνιστή του θεάτρου και την πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια.

Δημοσίευση 11:26’
αρθρο-newpost

Ένας έρωτας κατά γενική παραδοχή αταίριαστος γεννήθηκε ανάμεσα στον δημοφιλή πρωταγωνιστή του θεάτρου και την πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια.

Ένας έρωτας κατά γενική παραδοχή αταίριαστος γεννήθηκε ανάμεσα στον δημοφιλή πρωταγωνιστή του θεάτρου και την πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια. Γιώργος Κιμούλης και Ελεονώρα Ζουγανέλη διανύουν τους πρώτους μήνες της σχέσης τους και δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από κάθε άλλη φορά.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα κυκλοφορούν μαζί και απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου σε απόμερα ταβερνάκια και μουσικούς χώρους. Ιδιαίτερα προσεχτικοί, προσπαθούν να μην γίνει αισθητή η παρουσία τους στα νυχτερινά μαγαζιά για να μην πυροδοτήσουν με τον τρόπο αυτό τις φήμες που κυκλοφορούν για τη σχέση τους.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του ηθοποιού παραδέχθηκε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» πως «πρόκειται για μια σχέση που έχει ήδη παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή του Γιώργου Κιμούλη. Είναι πιο ήρεμος, πιο κατασταλαγμένος και πιο χαρούμενος από ποτέ, λες και η σχέση του με την Ελεονώρα τον έχει αναζωογονήσει. Δείχνει γεμάτος ζωντάνια, σφύζει από ενέργεια να δημιουργήσει, να κάνει καινούρια πράγματα».

Το στέκι «Floral» της πλατείας Εξαρχείων έχει γίνει τον τελευταίο καιρό το δικό τους σημείο συνάντησης. Οι δυο τους προτιμούν να κάθονται σε απόμερα τραπεζάκια του μαγαζιού και να χαίρονται τον έρωτά τους. Προ ολίγων εβδομάδων μάλιστα τους εντοπίσαμε στο δεύτερο στέκι τους, το ρεστοράν «Base Grill» στην κεντρική πλατεία του Μπουρναζίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr οι δυο τους γευμάτισαν χωρίς ωστόσο να «προδώσουν» τον έρωτά τους με τρυφερές χειρονομίες. Έκατσαν στο μαγαζί γύρω στις δύο ώρες ενώ η Ελεονώρα Ζουγανέλη «ξετρελάθηκε» με ένα μωράκι που βρίσκονταν με την οικογένειά του στο διπλανό τραπέζι. Το κρατούσε στην αγκαλιά της περνώντας συγχρόνως το δικό της «μήνυμα» στον ζεν πρεμιέ του θεάτρου…


σχετικα αρθρα