current views are: 1

22 Μαΐου 2012
Δημοσίευση08:38

Oι δύσκολες στιγμές του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης από νωρίς γνώρισε τη δύσκολη όψη της ζωής και αναγκάστηκε να δουλέψει για να ζήσει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Δημοσίευση 08:38’
αρθρο-newpost

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης από νωρίς γνώρισε τη δύσκολη όψη της ζωής και αναγκάστηκε να δουλέψει για να ζήσει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης από νωρίς γνώρισε τη δύσκολη όψη της ζωής και αναγκάστηκε να δουλέψει για να ζήσει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο εξομολογείται τις δυσκολίες που έχει περάσει στο παρελθόν.

«Καταρχάς, να ξεκαθαρίσω πως αυτό που θα σας διηγηθώ δεν είναι μια σπαραξικάρδια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Βασιλάκη Καΐλα. Είναι κάτι συνηθισμένο που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα.

Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου μέσα σε μια οικονομική κρίση, γι’αυτό και η σημερινή κατάσταση δεν με ξαφνιάζει καθόλου. Αυτό που κάποιοι θα το θεωρούσαν δυστυχία εγώ το θεώρησα πρόκληση για ζωή και ευτυχία. Γιατί, όπως λέει και το τραγούδι, “Τι να τα κάνω τα λεφτά όταν δεν έχω φράγκο”. Για να πάω στη δραματική σχολή δούλεψε η μητέρα μου, δούλεψα κι εγώ. Ο πατέρας είχε ήδη αποδημήσει. Εγώ, ως πιο γενναίος, σύνδρομο που χαρακτηρίζει την ορμητικότητα της νεολαίας, αποφάσισα να δουλέψω στο λιμάνι και να φορτώνω σαμπάνιες από τα φορτηγά και τα πλοία. Αυτή μου η γενναιότητα κράτησε δύο μέρες διότι πιο σκληρή δουλειά δεν ξανάκανα από τότε».


σχετικα αρθρα