Για το φετινό της τηλεοπτικό εγχείρημα, να συνυπάρξει δηλαδή στο πλατό με άλλες τέσσερις γυναίκες, μίλησε -μεταξύ άλλων- η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένη στη «Μεσημεριανή Μελέτη».    «Φέτος, το ένστικτό μου δε βγήκε σωστό. Επιχείρησα να κάνω μια πιο ομαδική δουλειά, αλλά δεν πέτυχε. Το είχα καταλάβει ότι ίσως να μην πήγαινε καλά, αλλά δεν έκανα πίσω…», παραδέχθηκε η παρουσιάστρια.   

Μάλιστα η Τατιάνα δε δίστασε να μιλήσει δημόσια για τις διατροφικές διαταραχές που πέρασε όταν ήταν ακόμη μικρή: «Είχα διάφορα θέματα από παιδί. Πολύ σοβαρά θέματα. Νομίζω ότι είχε φταίξει ο χορός με τον οποίο ασχολιόμουν και η σχέση με τη μάνα, την οικογένεια. Η μαμά μου ήταν ένας άνθρωπος που με έσπρωχνε να κάνω χορό και να είμαι καλή σε όλα. Όλο αυτό και η εικόνα της τελειότητας που είχα πλάσει στο μυαλό μου μαζί με το γεγονός ότι στο χορό πρέπει να είσαι σκελετός για να είσαι αποδεκτή, με οδήγησαν σε διατροφικές διαταραχές. Είχα φτάσει να ζυγίζω 48 κιλά με ύψος 1,71», δήλωσε.  

Σε ερώτηση αν θα εγκατέλειπε την τηλεόραση για την οικογένειά της, η Τατιάνα είναι κατηγορηματική: «Βεβαίως και θα το έκανα, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αν μου έλεγε το παιδί μου να τα εγκαταλείψω ή αν ένας ειδικός μου έλεγε πως πρέπει να το κάνω για το καλό του φυσικά και θα το έκανα. Το παιδί μου, πάντως, θέλει να με βλέπει στην τηλεόραση. Χαίρεται να με βλέπει».

πηγή: Mεσημεριανή Μελέτη