current views are: 1

23 Μαΐου 2012
Δημοσίευση08:00

Nικολέτα Ράλλη: Ο γιατρός που «έκλεψε» την καρδιά της!

Χαμένη στα επαγγελματικά, κερδισμένη στον έρωτα.

Δημοσίευση 08:00’
αρθρο-newpost

Χαμένη στα επαγγελματικά, κερδισμένη στον έρωτα.

Χαμένη στα επαγγελματικά, κερδισμένη στον έρωτα. Έτσι χαρακτηρίζει την παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη σε σημερινό δημοσίευμά του το περιοδικό CIAO και αναφέρεται με εκτενές ρεπορτάζ στον άνδρα που της έχει «κλέψει» την καρδιά.

Η γνωριμία τους μετρά δύο μήνες και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όσο ο καιρός περνά, τόσο η φλόγα της σχέσης τους δυναμώνει.

Ο αγαπημένος της Νικολέτας λέγεται Μανώλης, είναι γυναικολόγος με καταγωγή από την Κρήτη. Μία επίσκεψη της παρουσιάστριας στο ιατρείο του στάθηκε αρκετή για να ανάψει η σπίθα και να γίνουν ζευγάρι.

Η ίδια η παρουσιάστρια έχει μάλιστα εξομολογηθεί στο στενό της περιβάλλον πως ο 34χρονος σύντροφός της είναι ο άνθρωπος που της στάθηκε στις δυσκολότερες στιγμές της (το κόψιμο της μεσημεριανής της εκπομπής).

Πρόσφατα μάλιστα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε μία από τις βόλτες του στο Κολωνάκι. Χαρούμενοι και ευτυχισμένοι απολάμβαναν τη βόλτα τους πάνω στη μηχανή του Μιχάλη.


σχετικα αρθρα