Βασικός μάρτυρας στη δίκη της σπείρας με τις Porsche και τη διακίνηση ναρκωτικών υπήρξε η Μαρίνα Τσιντικίδου, η οποία πέρασε την πόρτα του Δικαστηρίου προκειμένου να καταθέσει τη δική της μαρτυρία.  Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε προκαλέσει πάταγο και το όνομα της πρώην Σταρ Ελλάς είχε αναμειχθεί στη σπείρα με τις Porsche, που ονομάστηκε έτσι καθώς τα μέλη της μετέφεραν τα ναρκωτικά με πολυτελή αυτοκίνητα.

Η Mαρίνα Τσιντικίδου είχε τακτές τηλεφωνικές συνομιλίες με τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης, ζητώντας τους ποσότητα ουσιών. Όταν η συγκεκριμένη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, είχε προκληθεί πάταγος με την ανάμειξη του ονόματος της πρώην Σταρ Ελλάς.

Ντυμένη απλά και φορώντας μαύρα γυαλιά, το πρώην μοντέλο επισκέφθηκε την Ευελπίδων προκειμένου να εξετασθεί ως βασικός μάρτυρας στη δίκη των βαρόνων της κοκαΐνης.

Προκειμένου να δικαιολογήσει τις επαφές της με τη συγκεκριμένη σπείρα, η πρώην εστεμένη αναγκάστηκε να παραδεχθεί ενώπιον των δικαστών πως υπήρξε περιστασιακή χρήστρια ινδικής κάνναβης. «Με κέρασαν ένα τσιγάρο και έκανα χρήση μία φορά» υποστήριξε στην απολογία της σύμφωνα με το περιοδικό Ciao και συνέχισε: «Επιχείρησα άλλες δύο φορές να του παραγγείλω ινδική κάνναβη, αλλά στάθηκε μάταιο».