current views are: 13

23 Μαΐου 2012
Δημοσίευση12:16

Γερμανού – Νινιός: Η αρχή του love story τους!

Καμιά φορά όταν ευχόμαστε κάτι ο ουρανός είναι ανοιχτός και μας ακούει και η συνέντευξη που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στον Πέτρο Κωστόπουλο αποδείχτηκε προφητική.

Δημοσίευση 12:16’
αρθρο-newpost

Καμιά φορά όταν ευχόμαστε κάτι ο ουρανός είναι ανοιχτός και μας ακούει και η συνέντευξη που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στον Πέτρο Κωστόπουλο αποδείχτηκε προφητική.

Καμιά φορά όταν ευχόμαστε κάτι ο ουρανός είναι ανοιχτός και μας ακούει και η συνέντευξη που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στον Πέτρο Κωστόπουλο αποδείχτηκε προφητική. «Αν έρθει ένας πενηντάρης και σε ερωτευτεί, είσαι έτοιμη να κάνεις σχέση μαζί του;»
«Μακάρι, προσεύχομαι» ήταν η απάντησή της.

Από τις αρχές του χρόνου η Ναταλία Γερμανού δήλωνε με κάθε ευκαιρία πως παρακολουθούσε φανατικά το «Είναι Στιγμές» και εκδήλωσε την επιθυμία να έχει καλεσμένο στην εκπομπή της, τον πρωταγωνιστή της σειράς Γιώργο Νινιό.

Ο ηθοποιός είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στην ουσιαστική χαρά που του προσφέρει και πολύ σπάνια εκτίθεται στα Mέσα ή δίνει συνεντεύξεις.
Ωστόσο επειδή εκτιμούσε τη Ναταλία σαν προσωπικότητα πριν ακόμα τη γνωρίσει, αποδέχτηκε την πρόταση και πήγε στο «Μες στην καλή χαρά».  

Ο Γιώργος Νινιός είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, με ποιότητα και ήθος και αυτά πέρα από τη γοητεία του είναι στοιχεία που έχουν σημασία για τη Ναταλία ώστε να μπει στη διαδικασία να προχωρήσει σε σχέση με έναν άνθρωπο. Λίγοι επίσης γνωρίζουν ότι ο 52χρονος ηθοποιός έκανε παρέα με τον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό τη δεκαετία του ’90.
Στη διάρκεια της εκπομπής, η χημεία και η επικοινωνία μεταξύ τους ήταν πολύ καλή και ο Γιώργος Νινιός αντί να αποχωρήσει μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη, ζήτησε να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Στη συνέχεια προσκάλεσε τη Ναταλία να βρεθούν ξανά εκτός πλατό και έτσι άρχισαν να βγαίνουν και γνωρίστηκαν προσωπικά.
Η ίδια δεν έχει αφήσει να εννοηθεί ότι αυτό που της συμβαίνει το θεωρεί πραγματικά ξεχωριστό. Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή της σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK πριν από ένα μήνα: «Μερικά πράγματα στη ζωή συμβαίνουν για πρώτη φορά, πάνω που έχεις σχεδόν παραιτηθεί… Είμαι αποφασισμένη να προστατέψω αυτό που μπορεί να υπάρχει στη ζωή μου, γιατί αξίζει πραγματικά».  

Ακόμα και αν η ίδια δεν θέλει να μιλήσει ακόμα ανοιχτά για τη σχέση της, οι φίλοι της λένε ότι είχαν πολύ καιρό να τη δουν τόσο χαρούμενη και ότι ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και για τους δύο.

Επί του παρόντος απολαμβάνουν αυτό που ζουν καθώς είναι ένα ζευγάρι που ταιριάζει πολύ σε όλα τα επίπεδα και συζητούν με τις ώρες. Συνήθως περνούν τα βράδια τους είτε στο σπίτι της Ναταλίας είτε στο σπίτι του ηθοποιού στο Χαλάνδρι.

Η πρώτη φορά που τους απαθανάτισαν μαζί ήταν τη Δευτέρα 14 Μαΐου, όταν ο Γιώργος Νινιός επισκέφτηκε τη Ναταλία μαζί με το συμπρωταγωνιστή του Πέτρο Μπουσουλόπουλο στο bar restaurant «Big Apple», όπου εκείνη εκτελούσε χρέη dj.  
Όταν η Ναταλία κατέβηκε από τα deck’s, πήγε στο τραπέζι του και κάθισε δίπλα του αλλά στη συνέχεια προτίμησαν να αποχωρίσουν χωριστά γιατί δεν ήθελαν να δώσουν λαβές για σχόλια.

πηγή: περιοδικό OK!