current views are: 1

24 Μαΐου 2012
Δημοσίευση14:56

Sharon Stone: Καρδιά από… πέτρα!

Η Φιλιππινέζα Erlinda Elemen κατέθεσε αγωγή κατά της 54χρονης σταρ κατηγορώντας την εκτός από ρατσισμό για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας.

Δημοσίευση 14:56’
αρθρο-newpost

Η Φιλιππινέζα Erlinda Elemen κατέθεσε αγωγή κατά της 54χρονης σταρ κατηγορώντας την εκτός από ρατσισμό για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας.

Η Φιλιππινέζα Erlinda Elemen κατέθεσε αγωγή κατά της 54χρονης σταρ κατηγορώντας την εκτός από ρατσισμό για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας. Η Elemen ισχυρίζεται ότι αρχικά εργαζόταν για τη Stone ως μία από τις γκουβερνάντες για έναν από τους τρεις γιους της.
Το 2008 προβιβάστηκε σε επικεφαλής τους, μετακόμισε ως εσωτερική στο σπίτι της Stone, ενώ ταξίδευε μαζί της και με τα τρία παιδιά, ώσπου απολύθηκε το 2011.

Σύμφωνα με την αγωγή, η γυναίκα κατηγορεί την ηθοποιό ότι έκανε απαξιωτικά σχόλια για την προφορά της και απαίτησε να μην μιλάει στα παιδιά της γιατί δεν ήθελε να έχουν τη δική της ομιλία. Επιπλέον, η πρώην νταντά επισήμανε ότι η Stone είπε ότι οι Φιλιππινέζοι είναι ανόητοι και της απαγόρευσε να έχει Βίβλο στο σπίτι.

Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο όταν κατηγόρησε την υπάλληλό της ότι την έκλεψε επειδή της πλήρωσε την υπερωριακή εργασία, ενώ απαίτησε από τη γυναίκα να της επιστρέψει τα χρήματα. Όπως ισχυρίζεται η Elemen, εργαζόταν επτά μέρες την εβδομάδα χωρίς ένα ρεπό!

Έτσι, δεδομένου και του γεγονότος αυτό η Elemen απολύθηκε το 2011. Στις 16 Φεβρουαρίου του 2011, η Elemen είχε συμπληρώσει αίτηση παραπόνων στην Υπηρεσία Ισότιμης Μεταχείρισης στην Εργασία κατηγορώντας την εργοδότριά της για παρενόχληση, αποτυχία να εμποδίσει την παρενόχληση και αντεκδίκηση. Η αγωγή αναφέρει αδιευκρίνιστες ζημιές.

Ο εκπρόσωπος της Sharon τόνισε ότι πρόκειται για παράλογη αγωγή και ότι η πρώην νταντά επιδιώκει να πάρει περισσότερα χρήματα.

πηγή: hbnews.gr


σχετικα αρθρα