Η Μαρίνα Τσιντικίδου αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για την εμπλοκή του ονόματός της σε μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών, που συντάραξαν το πανελλήνιο. Σε συνέντευξή της, η πρώην εστεμμένη τόνισε κατηγορηματικά πως δεν έχει καμία σχέση με την σπείρα, παρόλο που οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ αποκάλυψαν ότι η συμμορία με τα πολυτελή αυτοκίνητα, είχε στην ατζέντα της και το όνομα της κ. Τσιντικίδου.

«Δεν έχω καμιά σχέση με τη συμμορία με τα ναρκωτικά. Γνώρισα ένα παιδί, ο οποίος δεν είναι φίλος μου ούτε γνωρίζω τι κάνει. Αυτός μου προσέφερε ένα τσιγάρο. Αυτό είναι όλο και τίποτα περισσότερο. Ούτε παρήγγειλα ναρκωτικά, ούτε είχα δοσοληψίες με ανθρώπους που κάνουν εμπόριο», δήλωσε συγκεκριμένα.

«Το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν πως πριν από τρία χρόνια πήγα να ασχοληθώ με την πολιτική βάζοντας υποψηφιότητα για βουλευτής με το κόμμα της ΝΔ. Αυτό δεν άρεσε σε πολλούς που μόλις άκουσαν ότι εμπλέκομαι στην υπόθεση με τα ναρκωτικά πέταξαν τη σκούφια τους και άρχισαν να με κάνουν κομματάκια. Κανιβαλίστηκα πάρα πολύ άσχημα και το όνομά μου διασύρθηκε στο στόμα και την πένα του κάθε ανίδεου», συμπλήρωσε σε συνέντεξή της στην εφημερίδα Espresso.