Με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο περνάει τα Σαββατοκύριακα η Ελένη Μενεγάκη. Το ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες στιγμές στο επίγειο παράδεισό τους, τα Άχλα της Άνδρου.       Η παρουσιάστρια ταξίδεψε και το περασμένο Σαββατοκύριακο στο νησί μαζί με τα τρία της παιδιά. Μάλιστα αυτή τη φορά ήταν μαζί της και η μητέρα της Ζέτα με τον σύζυγό της Στέλιο Μισόκαλο.       

Βέβαια, ο καιρός δεν ήταν ευνοικός για να απολαύσουν τα μπάνια τους στην παραλία και έτσι παρέμειναν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που έχει ο σύντροφος της Ελένης.      

Ο Ματέο μένει πλέον μόνιμα στην Άνδρο και επιβλέπει την λειτουργία της επιχείρησής του. Την ίδια ώρα, η Ελένη περνάει ήσυχα βράδια στην Αθήνα.  

Η όμορφη παρουσιάστρια άρχισε να έχει πλέον έντονη κοινωνική ζωή αφού, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, νιώθει να είναι ξανά ο εαυτός της.       

Μία από αυτές ήταν και η πρόσφατη έξοδός της σε γνωστό restaurant στο Κολωνάκι όπου γεύτηκε γαλλική κουζίνα. Η Ελένη λατρεύει το καλό φαγητό και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση στενών της φίλων.   

πηγή: tlife.gr