Με ένα πολύ θηλυκό φόρεμα που τόνιζε τα πόδια της, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Βράδυ» και συζήτησε με τον Πέτρο Κωστόπουλο για τη ζωή, τις αλλαγές που έχουν γίνει μέσα της, την καριέρα της και φυσικά για  τα παιδιά της. Η συζήτηση ήταν πολύ φιλική καθώς η γνωριμία τους μετράει πολλά χρόνια. Ο Πέτρος Κωστόπουλος τη ρώτησε μεταξύ άλλων, για το λόγο για τον οποίο ο γιος της, ενώ είναι 5 χρονών, δεν έχει ακόμη βαφτιστεί.

Η τραγουδίστρια εξήγησε: «Το αφήσαμε και έφτασε σε μια ηλικία που θα ήταν πλέον «λίγο άγριο» για το παιδί. Έτσι περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο ακόμα να του εξηγήσουμε τι είναι και τότε να το κάνουμε».

«Με το γιο σου είσαι η κλασική μαμά, του φωνάζεις για παράδειγμα «Γιωργάκη, βάλε το μπουφάν σου…»ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος.
«Ε, ναι αν έχει κρύο, δεν θα του το πω; Γενικά φωνάζω, ναι…», απάντησε η Δέσποινα Βανδή.

«Σε ποιον φωνάζεις περισσότερο στο Γιώργο ή στη Μελίνα;»
«Στην κόρη μου, είναι πιο ατίθαση, ο Γιώργος με ακούει περισσότερο…»

«Καλά κάνεις, γυναίκα είναι πρέπει να ακούει…», σχολίασε με χιούμορ ο Πέτρος Κωστόπουλος .«Όσο για το Γιώργο περίμενε 2 -3 χρόνια ακόμα και θα δεις… Σε σένα είναι κολλημένος ακόμα γιατί είναι μικρός μετά θα πάει προς τον πατέρα του…», της ανέφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Το ξέρω, δεν έχω θέμα με αυτό, με τον γιο μου είμαι πολύ ερωτευμένη… Συναισθηματικά είμαι πιο κοντά στη Μελίνα, δηλαδή όταν λείπω για παράδειγμα ταξίδι μου λείπει πιο πολύ η Μελίνα, νιώθω την ανάγκη να της μιλήσω, νοιάζομαι περισσότερο, ο μικρός ξέρω ότι είναι πιο ανεξάρτητος… Αλλά πραγματικά όταν κοιτάζω τον γιο μου, λιώνω… Είναι μια άλλη σχέση».