«Είμαι πάρα πολύ ήρεμος γενικώς. Όταν στραβώσω όμως, στραβώνω πάρα πολύ. Και αυτό είναι κακό. Βέβαια, δεν γίνεται συχνά. Γίνεται πολύ σπάνια», εξήγησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε συνέντευξή του στη ραδιοφωνική παραγωγό του Sfera 102,2 Μαριάντα Πιερίδη και τη δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Όταν ήμουν μικρός, επειδή ήμουν ατίθασο μυαλό, θύμωνα πιο εύκολα. Πλέον το έχω “δουλέψει” και το έχω φέρει στο μίνιμουμ» πρόσθεσε. Στην ίδια συνέντευξη απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή:

Για τα τατουάζ του:

«Ο λόγος που κάνεις το τατουάζ είναι για να πεις κάτι στον εαυτό σου ή για να κρατήσεις κάτι, να θυμάσαι. Γιατί -καλώς ή κακώς- η μνήμη φεύγει. Αλλά αν κάτι είναι χαραγμένο πάνω σου, μόλις το κοιτάξεις, θα το θυμηθείς. Έχω κάνει πολλά τατουάζ, κάποια έχουν να κάνουν και με γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή μου. Αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Απλά ήθελα να κρατήσω κάποιες αναμνήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους. (…) Γενικώς, επειδή έχω περάσει λίγο άσχημα στη ζωή μου, στα 20 μου, πολλά από τα τατουάζ μου έχουν να κάνουν με τη δύναμη, με το “παίρνω δύναμη”. Είναι από θεότητες διαφόρων πολιτισμών που σχετίζονται με αυτή. Προσπαθούσα να πάρω δύναμη με αυτόν τον τρόπο. Άλλα είναι από ταξίδια που έχω κάνει ανά τον κόσμο. Γιατί ήθελα να κρατήσω μνήμες από χώρες που ίσως δεν θα τις θυμόμουν αργότερα. Αρκετά επίσης είναι για το γιο μου, που τον αγαπάω πάρα πολύ. Είναι εννέα χρονών, μένει στην Κρήτη και είναι ένας κούκλος».

Έχει μετανιώσει για κάποιο τατουάζ που έχει κάνει:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσω. Όλα θέλω να τα βλέπω. Κι ας πονάει. Ο πόνος είναι καλός».

Αν και αρνήθηκε να αποκαλύψει πόσα διαζύγια έχει πάρει στη ζωή του, σχολίασε σχετικά με τη λήξη ενός γάμου:

«Είναι η κακή στιγμή, η κακιά ώρα. (…) Δίνω τρεις μήνες. Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, φεύγω».

Διαγράφει εύκολα ανθρώπους;

«Έχω βάλει πολλά "Χ". Έχω πολλή υπομονή και δίνω δεύτερες, τρίτες, τέταρτες ευκαιρίες. Όταν όμως, παρ’ όλα αυτά, δεν ανταποκρίνονται, βάζω "Χ" και φεύγω. Γιατί δεν γίνεται, ταλαιπωρείσαι εσύ ο ίδιος».

Εκφράζει τα συναισθήματά του στις σχέσεις;

«Εννοείται. Πάντα. Δεν κρατάω. Είμαι εκδηλωτικός άνθρωπος. Δεν κρατάω ποτέ αυτά που έχω μέσα μου. Τις περισσότερες φορές τρώω τα μούτρα μου. Κάποιες μου “κάθεται”».

Τι κοιτάει πρώτο σε μια γυναίκα;

«Τα μάτια. Τα μάτια λένε πολλά. Όταν ήμουν πιο μικρός, δεν κοίταζα μάτια. Κοίταζα άλλα σημεία».

Είναι μόνος του αυτή την περίοδο;

«Η αλήθεια είναι ότι όχι. Έχω το κοριτσάκι μου που είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Δεν περνάμε πολλές ώρες μαζί, γιατί δεν έχω πολύ χρόνο, αλλά αυτό την κάνει και τόσο σημαντική, ότι καταλαβαίνει. Και αυτός είναι ένας λόγος για να μείνεις με έναν άνθρωπο. Όταν καταλαβαίνει τις ανάγκες σου και δεν γίνεται πιεστικός. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα σε μια σχέση. (…) Εννοείται ότι αγαπάει το σκύλο μου. Το αντίθετο για μένα είναι λόγος χωρισμού».