Με νερό από την εξοχική κατοικία της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας, που έφερε ο ίδιος ο παππούς της -βασιλιάς Κάρολος Γουστάβος- βαπτίστηκε η κόρη της πριγκίπισσας Βικτώρια και του πρίγκιπα Ντανιέλ της Σουηδίας!
Το μυστήριο έγινε στο παρεκκλήσι του 17ου αιώνα που βρίσκεται εντός των ανακτόρων της Στοκχόλμης, όπου οι γονείς της μικρής, η οποία πήρε το όνομα Εστέλ, υποδέχθηκαν συγκινημένοι τους «γαλαζοαίματους» καλεσμένους.
Φορώντας ένα vintage φόρεμα που ανήκει στη βασιλική οικογένεια από το 1906 αλλά και έναστέμμα, η μικρή Εστέλ ήταν ήσυχη καθ’ όλη τη διάρκεια της βάπτισης -που τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος της Ουπσάλα- και αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της μητέρας της.

Νονοί της μικρής πριγκίπισσας Εστέλ Σίλβια Ίγα Μαίρη, όπως είναι το πλήρες όνομά της, ήταν η πριγκίπισσα της Δανίας, αδερφή του πρίγκιπα Ντανιέλ, Άννα Βέστλινγκ, ο πρίγκιπας Χάακον της Νορβηγίας, ο αδερφός της πριγκίπισσας Βικρωρίας, πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ και ο πρίγκιπας της Ολλανδίας Γουίλεμ Αλεξάντερ.

Η βάπτιστη της Εστέλ ήταν και η πρώτη επίσημη βασιλική εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν ο σύντροφος της πριγκίπισσας Μαντλέν της Σουηδίας, ο τραπεζίτης Κρις Ο' Νιλ και η αγαπημένη του αδερφού της, η παρουσιάστρια Σοφία Χέλγκβιστ.

Στη νεοφώτιστη και τους γονείς της ευχήθηκαν από κοντά μέλη πολλών βασιλικών οικογενειών, ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από τα ανάκτορα για να συγχαρεί την οικογένεια.  

Πηγή: Star.gr