Η Ρία Αντωνίου επέστρεψε για λίγες μέρες στην Ελλάδα από την Ιταλία και παραχώρησε στο περιοδικό «Hello» μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η Ελληνίδα καλλονή, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο ιταλικό «Dancing with the stars», μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, συνέκρινε τους Ιταλούς με τους Έλληνες, ενώ αποκάλυψε πως έχει φανταστεί τον εαυτό της νύφη.  

«Ελπίζω τον Ιούνιο να έχουν ξεκαθαρίσει αυτά που θα κάνω ή δε θα κάνω στην Ιταλία τη νέα σεζόν κι έτσι να επιστρέψω για καλοκαίρι σύντομα», ανέφερε η 23χρονη ξανθιά  καλλονή για τα επόμενα σχέδιά της. 

Το μοντέλο υποστηρίζει πως επίσης «στο φλερτ οι Ιταλοί είναι μαέστροι. Σε κάνουν να αισθάνεσαι πραγματικά γυναίκα. Βέβαια, πιο σέξι είναι οι Έλληνες. Οι Ιταλοί με έχουν στηρίξει πραγματικά πολύ .Στην Ελλάδα με ξέρουν από μικρή με τα καλά και τα κακά μου και έχω πληρώσει κι εξακολουθώ να πληρώνω τα όχι μου και τα λάθη μου». 

Όσο για το γάμο δήλωσε πως «κάποιες φορές το κάνω εικόνα όπως όλα τα κορίτσια, αλλά μετά συνέρχομαι γρήγορα και το αφήνω για αργότερα».

Μάλιστα, δε δίστασε να αποκαλύψει ότι: «το χειρότερο πράγμα που μου έχει κάνει άντρας πάνω σε σκηνή ζηλοτυπίας ήταν να με χτυπήσει».

Όσο για το ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα; «Έφαγα σουβλάκια, πολλά σουβλάκια παρακολουθώντας τηλεόραση», απάντησε η Ρία.

Πηγή: Protothema.gr