«Στη μισή μου ζωή ήμουν στριμωγμένη οικονομικά», εξομολογείται η Δέσποινα Βανδή και μιλά για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη έπειτα από 10 χρόνια γάμου, το ενδεχόμενο να κάνει τρίτο παιδί, αλλά και για το τι την αγχώνει όσο ο χρόνος περνά! Μιλώντας για την καριέρα και τα χρήματα, η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε: «εγώ τα κατέκτησα όλα αυτά που έχω σήμερα, τα δούλεψα. Πρόσεξε, όμως! Δε δούλεψα για το χρήμα, δεν το υπηρέτησα. Έκανα τη δουλειά που ήθελα, ήμουν απόλυτα ευτυχισμένη και, κάποια στιγμή, μου τα έφερε έτσι ο Θεός και τα οικονομικά μου άλλαξαν... Στη μισή μου ζωή, μέχρι και τα 20 μου χρόνια δηλαδή, ήμουν πολύ στριμωγμένη οικονομικά. Ωστόσο, θεωρώ ότι κερδίζω όταν είμαι δημιουργική, όχι όταν έχω χρήματα. Και για να στο πω κι αλλιώς: Επειδή μεγάλωσα με πολύ λίγα χρήματα, δε φοβάμαι να ξεκινήσω και πάλι απ' την αρχή. Δε φοβάμαι να ξαναβρεθώ στο μηδέν γιατί, πολύ απλά, είναι μία γνώριμη κατάσταση για μένα».

Αναφερόμενη στα 10 χρόνια γάμου με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η τραγουδίστρια περιέγραψε πώς είναι η σχέση τους: «ο γάμος τι είναι; Μία τυπική υπόθεση, ένα χαρτί που, στην ουσία, δεν αλλάζει κάτι. Με τον Ντέμη είμαστε 13 χρόνια μαζί... Αν ζεις μόνιμα “στο κόκκινο”, μέσα σε μία παθολογική κατάσταση, αυτό μπορεί να είναι ακόμη και καταστροφικό. Είναι ωραία αυτά τα συναισθήματα, αλλά υποχωρούν με τον καιρό, σε όλες τις σχέσεις- κι εκεί είναι που έρχεται η ισορροπία. Φεύγουν “τα γυαλιά του στραβισμού” που φοράς όταν είσαι ερωτευμένος και βλέπεις απέναντί σου τον “τέλειο άνθρωπο”, και έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Ε, εκεί είναι το σημαντικό. Να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να δεις κατά πόσον ταιριάζουν ακόμη και οι ατέλειες που μπορεί να έχετε ή οι αντιθέσεις».

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τρίτο παιδί;
«Το έχω σκεφτεί, αλλά ξέρεις τι γίνεται; Έχουν μεγαλώσει και τα δύο μου παιδιά, η ζωή μας μπήκε πια σε διαφορετικό ρυθμό. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία ξανά», είπε χαρακτηριστικά!

Πηγή: περιοδικό «Down Town» Κύπρου/ Star.gr