Έξαλλος είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος από τις φήμες που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό ότι μαζί με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου. Μιλώντας στο STAR ο παρουσιαστής ξεκαθαρίζει το τοπίο και τα λέει έξω από τα δόντια για όσους διαδίδουν ψέματα για την οικογένειά του.

«Αυτός πρέπει να παίρνει ληγμένα. Πρέπει να έχει πάρει χαπάκια ληγμένα. Δεν ξέρω τι είδους ναρκωτικά ή αν είναι φαρμακευτικά γιατί ακόμα και σε τέτοιες βλακείες, ακόμα και στο internet, κάνεις ένα τηλέφωνο να διασταυρώσεις τις πληροφορίες σου. Όχι εμένα, ένα γνωστό μου. Αν δεν το κάνεις είσαι ένα κ*λ*παιδο που θέλει να κάνει ζημιά στη ζωή του άλλου. Αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ», είπε.

Μάλιστα απειλεί με μηνύσεις όσους προσπαθούν να διαταράξουν τις ισορροπίες στην οικογένειά του.

«Μάθαμε αμέσως ότι κάτι είχε γραφτεί και πήρα την Τζένη και μου λέει “μας χωρίζουν. Άντε να κάνουμε μερικές μηνύσεις”. Είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουμε. Αυτή τη φορά θα γίνει. Τέλος. Όλα έχουν ένα όριο», είπε φανερά ενοχλημένος ο παρουσιαστής.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι από τα ψέματα αυτά αναστατώθηκαν τα παιδιά του που είναι πια αρκετά μεγάλα.

«Αυτό δεν είναι αστειάκι. Δεν είναι ότι λες είναι χαζός ή μ*λ*κ*ς ο Κωστόπουλος. Λένε χωρίζεις. Τα παιδιά μου είναι 15 χρονών, μπαίνουν στο internet. Η κόρη μου ήρθε και μου είπε, “μου είπε μια φίλη μου ότι χωρίζετε”. Της λέω “τι να σου πω; Εδώ είναι η μάνα σου, πήγαινε ρώτα τη”. Μήπως μου την έκανε νύχτα την ώρα που κοιμόμουν; Τι να σου πω;».