current views are: 3

1 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση16:54

Έξαλλος ο Ρέμος με φήμες που τον ήθελαν στο νοσοκομείο!

Έξαλλος είναι ο Αντώνης Ρέμος με τις φήμες που κυκλοφορήσαν χθες το βράδυ πως νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, και πως η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Δημοσίευση 16:54’
αρθρο-newpost

Έξαλλος είναι ο Αντώνης Ρέμος με τις φήμες που κυκλοφορήσαν χθες το βράδυ πως νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, και πως η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Έξαλλος είναι ο Αντώνης Ρέμος με τις φήμες που κυκλοφορήσαν χθες το βράδυ πως νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, και πως η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, από κάποια blogs, που αρχικά ισχυρίστηκαν πως ο τραγουδιστής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αττικής και έχει πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος. Στο καπάκι, κυκλοφόρησε και άλλη φήμη, που τον ήθελε να έχει πέσει από τις σκάλες του σπιτιού του.

Σε χρόνο dt, η είδηση διαδόθηκε παντού, με αποτέλεσμα ν΄ανησυχήσουν οι φίλοι και η οικογένεια του Αντώνη Ρέμου.
Με τον Αντώνη Ρέμο, επικοινώνησε όμως δημοσιογράφος του STAR, με τον τραγουδιστή να του λέει πως όχι μόνο είναι καλά, αλλά και πως είναι έξω φρενών με τις ανακρίβειες που διαδίδονται.

«Δεν μπορώ ν΄αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας» είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος τόνισε πως όλο αυτό έγινε «οργανωμένα. Ήταν οργανωμένο».

Την ίδια άποψη έχει και ο κύκλος του τραγουδιστή, λέγοντας πως έγινε με στόχο να βλάψουν τον τραγουδιστή.
Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Αντώνης Ρέμος έχει ενοχληθεί πολύ από την όλη ιστορία, και όπως όλα δείχνουν, δεν θα το αφήσει έτσι, μιας και το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο.

Πηγή: Μεσημεριανή Μελέτη


σχετικα αρθρα