current views are: 1

5 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση16:12

Μιμή Ντενίση: «Ακόμα κουτσαίνω μετά το ατύχημά μου!»

Για το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε στην Κύπρο και την ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα μίλησε η Μιμή Ντενίση.

Δημοσίευση 16:12’
αρθρο-newpost

Για το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε στην Κύπρο και την ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα μίλησε η Μιμή Ντενίση.

Για το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε στην Κύπρο και την ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα μίλησε η Μιμή Ντενίση. «Ακόμα κουτσαίνω και δεν περπατάω κανονικά. Έπαθα ένα πάρα πολύ σοβαρό ατύχημα. Με χτύπησε ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταματημένο. Ο οδηγός καταλάθος άφησε μέσα ταχύτητα και πάτησε γκάζι αντί για φρένο. Πήγε πίσω και με πέταξε στην άλλη άκρη. Έκανα εγχείρηση βέβαια. Ενάμισι μήνα πήγαινα με το Π, μετά με την πατερίτσα, και τώρα πια περπατάω κανονικά. Βέβαια όχι για ψηλό παπούτσι! Τόσο καιρό πάω με το φλατ, που εγώ δεν είχα κυκλοφορήσει ποτέ στη ζωή μου έτσι!»

Σχολιάζοντας την έντονη πολιτική επικαιρότητα των ημερών, αλλά και την κρίση που περνά η Ελλάδα, λέει:
«Η διχόνοια δεν είναι μόνο στους πολιτικούς αλλά και στο λαό. Είναι μέρος της ελληνικής φύσης. Και φυσικά, όπως με το παιδί μας, δεν δέχομαι να μας βρίζει ένα ξένος, δεν δέχομαι να βγαίνει η Λαγκάρντ να μας βρίζει, αλλά μεταξύ μας, πρέπει να λέμε την αλήθεια! Κι εδώ που φτάσαμε δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί. Φταίμε κι εμείς».

Τονίζει δε, πως «πρέπει ν΄αλλάξει ο τρόπος που σκεφτόμαστε κι εμείς! Είναι μια γενικότερη νοοτροπία που πρέπει ν΄αλλάξει. Δεν πρέπει να ψηφίζουμε πολιτικούς που έχουν αυτή τη νοοτροπία!»

Και συνεχίζει λέγοντας πως «τα μεγάλα κόμματα τιμωρήθηκαν. Τώρα όμως δεν πρέπει να τιμωρηθεί η Ελλάδα. Πρέπει να μείνει στην Ευρώπη. Και στο Ευρώ. Αλλιώς πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πάρα πολύ πίσω. Αλλά δεν ξέρω πόσο το έχει συνειδητοποιήσει ο κόσμος μέσα στον δικαιολογημένο θυμό και στην οργή του. Άλλο η οργή και άλλο σκέφτομαι για την Ελλάδα».

Όσο για τη γαλλική ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει; Αποκάλυψε πως προέκυψε μετά από casting που έκανε για γαλλική σειρά, χωρίς ωστόσο να πάρει το ρόλο:

«Με είχαν καλέσει να παίξω σε μια γαλλική σειρά. Πήγα κάναμε το casting δυο φορές, τους άρεσα πολύ, αλλά ο παραγωγός ήθελε πολύ να παίξω τον ρόλο της μάνας στην ταινία, μόνο που δεν μπορούσα να τον παίξω γιατί ήταν πολύ λαϊκός ρόλος και δεν το πήρα. Κάνοντας το δοκιμαστικό αυτό, μου προέκυψε κάτι άλλο. Τώρα γράφεται το σενάριο της γαλλικής ταινίας, όπου έχω έναν πολύ ωραίο ρόλο. Είναι κωμική ταινία τύπου Αλμοδοβάρ».

Πηγή: εκπομπή Ελένη