Η Ναταλία Γερμανού είναι μια από τις πλέον αγαπημένες παρουσιάστριες που ο κόσμος συμπαθεί και εκτιμά για την ευφυΐα και το χιούμορ της. Έχει μοιραστεί με το κοινό πολλά προσωπικά της συναισθήματα και έχει μιλήσει για τις διάφορες φάσεις που έχει περάσει στην προσωπική της ζωή. Πρόσφατα δήλωσε ότι αυτό που της συμβαίνει αυτή την περίοδο είναι κάτι σημαντικό που αξίζει πραγματικά.
Σε συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ εξήγησε τη στάση που τηρεί μέχρι στιγμής απέναντι στις φήμες που τη θέλουν ερωτευμένη:

«Θα σε ρωτήσω ευθέως αν είσαι ερωτευμένη Ναταλία…».
«Θα σου πω απλά ότι είμαι σε μια πολύ καλή περίοδο και δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω από αυτό. Δεν θα το ήθελα…».  

«Αν ο σύντροφός σου δεν επιθυμούσε να βλέπει τον έρωτά σας… κρεμασμένο στα περίπτερα, θα τηρούσες κι εσύ σιγή ή όχι;».
«Δεν ήμουν ποτέ κρυψίνους στις σχέσεις μας. Πιστεύω όμως, ότι αν κάτι δημοσιοποιείται πρέπει να συμβαίνει τη στιγμή που η σχέση είναι παγιωμένη, τεσταρισμένη, δοκιμασμένη… Όταν ο κόσμος ήξερε ότι είμαι με τον Πέτρο Ίμβριο, όταν ήξερε για τον Αλέξανδρο Παρθένη, είχε περάσει ήδη ένας χρόνος που ήμασταν μαζί. Μετά από ένα χρόνο σχέσης που ζούσαμε μαζί, που κυκλοφορούσαμε μαζί, θα ήταν αστείο να βγω να πω «α, δεν ξέρω τι μου λέτε, δεν τον ξέρω τον… κύριο» (γέλια). Αυτό νομίζω ό, τι λέει πολλά και ότι σου απαντάει απόλυτα σε ότι θέλεις…».

«Άρα πρέπει να ωριμάσουν τα πράγματα για να μιλήσεις…».
«Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιείς κάτι όταν ακόμα δεν είναι προς δημοσιοποίηση».

«Νομίζω ότι το μήνυμα είναι πεντακάθαρο. Ελήφθη! «Είναι στιγμές» που σου αξίζει μια… κούπα του έρωτα Ναταλία;».
«Σε όλους μας αξίζει μια τέτοια… κούπα. Σε κάθε άνθρωπο αξίζει ένας έρωτας, όπου κι αν ζει, όπως και να ‘ναι, ό,τι και να… Υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν του πρέπει ένας έρωτας;».