Έπιπλα και προσωπικά αντικείμενα της αδελφής και συνεργάτιδας του Λάκη Γαβαλά μεταφέρονται με κούτες έξω από την -αξίας 1,3 εκ. ευρώ- μεζονέτα της στην Δροσιά που βγαίνει σε πλειστηριασμό λόγω χρεών προς το Δημόσιο. Η απώλεια του σπιτιού της είναι το τελευταίο από τα βάρη που καλείται να σηκώσει η -προφυλακισμένη εδώ και μήνα για χρέη της Λάκης Γαβαλάς Α.Ε.- Νότα Γαβαλά. Συγκεκριμένα στα τέλη Μαϊου η ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων προχώρησε σε αναγκαστική κατάσχεση της καλόγουστης μεζονέτας, με το ποσό απαίτησης να ανέρχεται στα 792.609 ευρώ. Ένα χρέος που προέκυψε από τις υποχρεώσεις που την βαρύνουν ως μέτοχο της εταιρίας του αδελφού της.

Η συνολικής επιφάνειας 345,60 τετ. μέτρων μεζονέτα βρίσκεται μέσα σε ένα οικόπεδο συνολικής έκτασης 1,5 στρεμμάτων και αποτελείται από δυο υπόγεια, ένα ισόγειο, τον πρώτο όροφο και μια σοφίτα.

Επιπλωμένο με δημιουργίες γνωστών ιταλικών οίκων ανήκει στην Νότα Γαβαλά κατά 100% και μέχρι πρότινος αποτελούσε τόπο διαμονή της ίδιας και των δυο παιδιών της, του 17χρονου Δημήτρη και της 6χρονης Νοταλίας.

πηγή: εφημερίδα Πρώτο Θέμα