«Σου στέλνω το παιδί σου στην κάσα», υποστηρίζει η πρώην πεθερά του Νίκου Μακρόπουλου πως της είπε ο τραγουδιστής. Τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές; Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη του Νίκου Μακρόπουλου με την πρώην σύζυγό του με τις δύο πλευρές να αλληλοκατηγορούνται. Συγκεκριμένα, η μητέρα της 47χρονης δήλωσε στο Star πως δέχονται απειλιτικά τηλεφωνήματα από τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Με πήρε ο πρώην γαμπρός μου τηλέφωνο και μου είπε 'σου στέλνω το παιδί σου στην κάσα'», είπε χαρακτηριστικά. Η πρώην σύζυγος του Νίκου Μακρόπουλου ισχυρίζεται πως έχουν υπάρξει βίαια επεισόδια, όπως η εισβολή στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της γυναίκας, οι απειλές αυτό το διάστημα έχουν σταματήσει ενώ τη Δευτέρα (11/6) στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ούτε ο τραγουδιστής ούτε η 47χρονη με αποτέλεσμα η εκδίκαση της υπόθεσης να πάρει αναβολή για τον Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται πως η πρώην γυναίκα του Μακρόπουλου τον κατηγορεί για εξωσυζυγική σχέση με συνάδελφό του με τον τραγουδιστή να κάνει λόγο για παθολογική ζήλια.