Μακρόπουλος: Το διαζύγιο και τα απειλητικά τηλεφωνήματα...


«Σου στέλνω το παιδί σου στην κάσα», υποστηρίζει η πρώην πεθερά του Νίκου Μακρόπουλου πως της είπε ο τραγουδιστής. Τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές; Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη του Νίκου Μακρόπουλου με την πρώην σύζυγό του με τις δύο πλευρές να αλληλοκατηγορούνται. Συγκεκριμένα, η μητέρα της 47χρονης δήλωσε στο Star πως δέχονται απειλιτικά τηλεφωνήματα από τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Με πήρε ο πρώην γαμπρός μου τηλέφωνο και μου είπε 'σου στέλνω το παιδί σου στην κάσα'», είπε χαρακτηριστικά. Η πρώην σύζυγος του Νίκου Μακρόπουλου ισχυρίζεται πως έχουν υπάρξει βίαια επεισόδια, όπως η εισβολή στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της γυναίκας, οι απειλές αυτό το διάστημα έχουν σταματήσει ενώ τη Δευτέρα (11/6) στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ούτε ο τραγουδιστής ούτε η 47χρονη με αποτέλεσμα η εκδίκαση της υπόθεσης να πάρει αναβολή για τον Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται πως η πρώην γυναίκα του Μακρόπουλου τον κατηγορεί για εξωσυζυγική σχέση με συνάδελφό του με τον τραγουδιστή να κάνει λόγο για παθολογική ζήλια.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο