Τα ναρκωτικά, η σχέση του με τον Μικ Τζάγκερ και την αρραβωνιαστικιά του Μάριαν Φέιθφουλ, η φυλακή και οι έρωτές του: στα απομνημονεύματά του που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο τέλος του μήνα στη Βρετανία ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο κιθαρίστας των Rolling Stones, αποκαλύπτει τον κόσμο του ροκ όπως τον έζησε.

Τα αποσπάσματα της αυτοβιογραφίας του "Life" (Zωή), που δημοσιεύθηκαν σήμερα στους Times του Λονδίνου, αποκαλύπτουν μυστικά της ιστορίας των Rolling Stones.

Ο Ρίτσαρντς αναφέρεται στις τεταμμένες σχέσεις του με τον Τζάγκερ, τον οποίο αποκαλεί "αυτού μεγαλειότης" και "Μπρέντα", ο οποίος είχε γίνει "ανυπόφορος" στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

"Αγαπούσα το Μάικ, αλλά δεν είχα πάει σπίτι του για περίπου 20 χρόνια. Καμιά φορά έλεγα στον εαυτό μου 'μου λείπει ο φίλος μου'. Αναρωτιώμουν 'πού έχει πάει;'", εκμυστηρεύεται ο κιθαρίστας, 67 ετών.

Ο Ρίτσαρντς διηγείται επίσης πώς έκλεψε την αρραβωνιαστικιά του Μπράιαν Τζόουνς, Ανίτα Πάλενμπεργκ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Ισπανία και πώς αναγκάστηκε να φύγει από το παράθυρο όταν ο Τζάγκερ παραλίγο να ανακαλύψει τη σύντομη σχέση του με τη Μάριαν Φέιθφουλ.

Η αυτοβιογραφία του Ρίτσαρντς θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου στη Βρετανία.