Βόμβες πετά ο Τόνι Μαυρίδης για το χωρισμό του από την Έλενα Παπαρίζου.
«Με ενόχλησε η συνέντευξη της στον Κωστόπουλο»

«Με ενόχλησε η συνέντευξη στον Κωστόπουλο. Γιατί μίλησε για την προσωπική μας ζωή. Κι όπως κι εκείνη δεν θέλει να μιλάνε για την προσωπική της ζωή, το ίδιο ισχύει και για μένα. Ντράπηκα γιατί έχω οικογένεια όπως έχει κι εκείνη. Αν εγώ είχα σεξουαλική ζωή μαζί της ή όχι, αυτά με το δάχτυλο τα νεύματα με ενόχλησαν πολύ! Ότι πήγε στο σπίτι μας και με βρήκε με την κοπέλα δεν αληθεύει. Εγώ χώρισα με την Έλενα Απρίλιο. Πρώτη φορά ήρθε σπίτι μας τον Οκτώβριο. Είχαν περάσει 6-7 μήνες… δεν ήρθε να πάρει ούτε κλειδιά ούτε χαρτιά όπως είπε. Ήρθε να στεγνώσει ένα παντελόνι στο στεγνωτήριο. Αυτό είναι το πρώτο ψέμμα. Με αποτέλεσμα να φανεί η Εύα σαν αντροχωρίστρα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Σήμερα σ΄ ένα άλλο περιοδικό λέει ότι με βρήκε με άλλη. Αυτό είναι παρερμηνεία. Είχαμε χωρίσει 6 μήνες. Το κορίτσι το γνώρισα τον Αύγουστο. Η Έλενα… έτυχε να έρθει με κάποιο σκοπό, δηλαδή ήρθε με ένα παντελόνι για να το στεγνώσει. Έτσι μου είπε και το έβαλε στο στεγνωτήριο. Αυτά μπορεί να σου φαίνονται αστεία αλλά είναι αλήθεια».

«Εγώ δεν κάνω κόνξες στην Έλενα»

«Μην το λες έτσι. Όχι ο ένας στον άλλον.Εγώ δεν κάνω. Δεν λέω έχει σπίτι, το σπίτι μας, αλλά να κάνει κάτι τέτοιο, το ερμηνεύω ως κόνξα. Δεν μου άρεσε ακόμη που πήγε και είπε ότι εγώ αποσύρω τα εξώδικα. Τι είναι αυτό; ότι εκείνη είναι υπεράνω κι εγώ είμαι ο [email protected]@[email protected] της υπόθεσης; Θα μπορούσε να πάρει ο δικηγόρος της το δικό μου και να πει κάναμε λάθος. Αλλά να βγαίνεις και να λες όλ΄αυτά, υπάρχει κάτι άλλο από πίσω».

Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης;

«Όταν τελειώνει κάτι μέσα σου, τελειώνει! Δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάω σαν άνθρωπο. Έκανε τον κύκλο του. Ήταν 12 χρόνια πολύ ωραία… Πέρασε αυτός ο έρωτας. Προχωράμε!»


Πηγή: Μεσημεριανή Μελέτη/ star.gr