Για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Καμενίδη μετά από αρκετά χρόνια σχέσης ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso» η Μαριάντα Πιερίδη.  
«Είναι ένα θέμα που δεν θέλω να το αναλύσω, γιατί ακόμα και στο μυαλό μου δεν το έχω κάνει... Θα σε παρακαλούσα, επειδή είναι ακόμα νωπό, να το αφήσουμε για λίγο αργότερα. Είναι κάτι που μας πονάει και τους δύο αυτήν τη στιγμή…» δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια, ενώ όταν ρωτήθηκε αν το γεγονός δεν είχαν καταφέρει να αποκτήσουν ένα παιδάκι έβαλε σε δοκιμασία τη σχέση τους, απάντησε: «Ένα παιδάκι δεν φέρνει την… άνοιξη, όταν μια σχέση δεν είναι σε καλό δρόμο.

Ισα-ίσα, θα ταλαιπωρηθεί το παιδί, και δεν μιλάω αποκλειστικά για μένα. Κάνεις ένα παιδί για να σώσεις τον γάμο σου; Πρέπει να προσπαθήσεις με τον άλλον να υπάρξει λύση, να δοθεί συνέχεια, να κολλήσει το γυαλί ίσως με κάποιες θεραπείες, με έναν ειδικό και μετά να σκεφτείς να κάνεις παιδί, γιατί, προς Θεού, διαφορετικά θα του προσφέρεις μόνο βάσανα».  

Είναι όμως έτοιμη για μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή: «Όχι ακόμα. Κάνω ένα διάλειμμα. Μπορεί αργότερα να μπω σε μια καινούργια τάξη, με καινούργιο δάσκαλο…» ανέφερε η ίδια.Πηγή: yupiii.gr