Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή έκανε η Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε ελεύθερη και ωραία. Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι είναι μόνη και ότι δεν βιάζεται ακόμα να αποκατασταθεί, αν και της έχει περάσει από το μυαλό μία φορά.

«Είχε τύχει να το σκεφτώ με μια σχέση μου στο παρελθόν, αλλά το… ξεσκέφτηκα. Γιατί νομίζω ότι δε θα ταιριάζαμε για να κάνουμε μια οικογένεια. Πιστεύω ότι ένας γάμος θέλει λιγότερες εντάσεις. Ήταν μια παθιασμένη σχέση, όμως πιστεύω ότι σε ένα γάμο πρέπει να συνυπάρχουν δύο άνθρωποι γαλήνια, να δημιουργήσουν ένα όμορφο περιβάλλον για τα παιδιά τους για να μπορούν να γεράσουν και μαζί. Τα έντονα πάθη και οι σχέσεις πάθους νομίζω ότι είναι πολύ ωραία να τα ζεις και να τα αισθάνεσαι, αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να ζεις σε τέτοιο συναισθηματικό άκρο για όλη σου τη ζωή», είπε η Έλενα.

Η Έλενα αποκάλυψε επίσης ότι πρότυπό της είναι η μητέρα της που κατάφερε να είναι μάνα, να σπουδάσει, να φτιάξει οικογένεια, ενώ είπε ότι ζηλεύει τη δύναμή της, αφού όταν είδε ότι η σχέση της με τον πατέρα της είχε φτάσει στο τέρμα την πήρε και επέστρεψαν οι δυο τους στην Ελλάδα.

«Στα 12 μου όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα ένιωσα ότι ανήκω εδώ. Ήξερα από την αρχή ότι είμαστε εγώ και η μητέρα μου μόνες μας», είπε.