Έναν δικαστικό εφιάλτη έζησε ο γνωστός ηθοποιός που παραλίγο να χάσει το σπίτι του παρά το γεγονός ότι του όφειλαν χρήματα. Η υπόθεση ξεκίνησε με τη συμμετοχή του Γρηγόρη Ορφανουδάκη σε μια διαφήμιση για ούζο που προβλήθηκε στη Γερμανία και θα έπαιρνε 110.000 ευρώ. Ο ηθοποιός δεν πλήρωσε το παράβολο και πήγε με τον δικηγόρο του και τον δικαστικό στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για να εισπράξει ένα ποσό που του έβαλαν οι Γερμανοί για το διαφημιστικό.

«Πρόκειται για το ευτελές ποσό, το οποίο δεν υπέγραφα να πάρω, γιατί ήταν σαν να αποδεχόμουν ότι αυτά τα ψίχουλα είναι η τελική αμοιβή μου για τη διαφήμιση που έκανα. Είναι ακριβώς 5.000 ευρώ τα χρήματα για το παράβολο και τα παίρνω, γιατί τα έχω ανάγκη. Αυτό το ποσό είναι έναντι των 110.000 ευρώ που δικαιούμαι για τη διαφήμιση που είχα κάνει χρόνια τώρα χρόνια και είχαν κλέψει τη φωνή μου οι Γερμανοί».

Τελικά έσωσε το σπίτι του και κατέβαλε αγωγή. Όπως είπε στην εφημερίδα Espresso «όταν έγινε το δικαστήριο, είχα καταβάλει το ήμισυ του παράβολου, τα 5.000 ευρώ, και είχα το περιθώριο να το εξοφλήσω αργότερα, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω οικονομικές δυσκολίες. Είναι δύσκολα τελευταία τα πράγματα στον χώρο μας και στις περισσότερες δουλειές δεν αμείβονται οι ηθοποιοί».

Πηγή: Espresso - Radar