Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Κρατερός Κατσούλης στο πλευρό της αγαπημένης του, Κατερίνας Καραβάτου, και φυσικά της κορούλας τους, στην οποία η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός έχουν μεγάλη αδυναμία. 
Ο Κρατερός Κατσούλης σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» μίλησε  ανοιχτά για την απόλυση της συζύγου του από τον Alpha την περίοδο που ήταν ακόμη έγκυος: «Δεν ήταν λάθος. Ήταν ανήθικο», είπε ο ηθοποιός και συνέχισε:  «Λάθος είναι να παρκάρω τη μηχανή μου εκεί που αναγράφει η σηματοδότηση: “Απαγορεύεται το παρκάρισμα”. Το να απολύσεις μια γυναίκα και όλους τους συνεργάτες μιας εκπομπής χωρίς καμία προειδοποίηση, σε μία εποχή που δεν αφήνεις το περιθώριο να κάνει κάτι άλλο, ενώ παράλληλα βρίσκεται λίγες μέρες πριν γεννήσει, είναι ανήθικο. Αυτή η λέξη εκφράζει την απόλυσή της. Η Κατερίνα δεν είναι η μοναδική γυναίκα που της συνέβη αυτό. Απλώς, επειδή έκανε μια δουλειά που είχε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, ακούστηκε. Υπάρχουν χιλιάδες Ελληνίδες που το έχουν υποστεί.»

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις φήμες που τον θέλουν από την ερχόμενη σεζόν να αναλαμβάνει μαζί με τη σύζυγό του την παρουσίαση πρωινής εκπομπής: «Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει. Έχουν υπάρξει συζητήσεις. Είναι μια ιδέα που μας φαίνεται ενδιαφέρουσα, αν και εφόσον είναι μία εκπομπή που θα μπορούσαμε να την υπερασπιστούμε και οι δύο», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Protothema.gr