Παίρνοντας σέξι πόζες στην παραλία μπροστά στο φωτογραφικό φακό του περιοδικό «Celebrity», η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της: δεν κυνηγάει τον μεγάλο έρωτα και «προδίδει» πώς διατηρείται σε φόρμα!
«Πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη στιγμή στη ζωή μου έχει η δουλειά μου. Δεν υπάρχει χρόνος για τα προσωπικά μου, ειδικά τώρα που λόγω συναυλιών είμαι συνέχεια στο δρόμο», είπε η εκπρόσωπός μας στην Eurovision και πρόσθεσε: «Δεν κυνηγάω να βρω τον μεγάλο έρωτα, αλλά αν έρθει στη ζωή μου θα τον δεχτώ. Την λαμαρίνα την δαγκώνεις πάντοτε όταν δεν το περιμένεις!».

Μιλώντας για το πώς διατηρείται σε φόρμα, η Ελευθερία δηλώνει λάτρης του καλού φαγητού: «Ξεκινάω την μέρα μου με ένα καλό πρωινό και φροντίζω να κάνω μικρά γεύματα κάθε τρεις ώρες. Τρώω πολλά φρούτα και ψητό κρέας ή ψάρι με σαλάτα», συμπληρώνοντας ότι δεν παραλείπει να γυμνάζεται, ώστε να κάνει τις… διατροφικές παρασπονδίες της!

Όσο για τη Eurovision; «H Eurovision ήταν για μένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία και δεν στεναχωρήθηκα με το αποτέλεσμα. Για μένα οι θέσεις είναι μόνο νούμερα», συνέχισε η σέξι Ελευθερία, που αυτό τον καιρό κάνει συναυλίες, μόλις κυκλοφόρησε καινούργιο τραγούδι και ετοιμάζει τον πρώτο της δίσκο.

Πηγή: protothema.gr