current views are: 1

30 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση10:55

Ελένη Φουρέιρα: Όχι, δεν προσεύχομαι!

Για τη σχέση της με το Θεό και για το αν προσεύχεται μίλησε σε συνέντευξή της η Ελένη Φουρέιρα.

Δημοσίευση 10:55’
αρθρο-newpost

Για τη σχέση της με το Θεό και για το αν προσεύχεται μίλησε σε συνέντευξή της η Ελένη Φουρέιρα.

Για τη σχέση της με το Θεό και για το αν προσεύχεται μίλησε σε συνέντευξή της η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι πιστεύει σε μια ανώτερη δύναμη, καθώς, όπως λέει, αυτή είναι η ανάγκη του κάθε ανθρώπου.

«Οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη να πιστεύουμε σε μια μεγαλύτερη δύναμη από μας. Είτε αυτό λέγεται Θεός είτε Αλλάχ είτε Βούδας. Επειδή η ανάγκη του ανθρώπου είναι αυτή, πιστεύω στον Θεό, πιστεύω σε μια μεγαλύτερη δύναμη από μας.

Λένε ότι οι άνθρωποι έχουν τη μεγαλύτερη δύναμη, όμως πιστεύω ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από μας, που ‘ναι η φύση, η δύναμη της φύσης, και ίσως αυτό που μου μάθανε, που με μεγάλωσαν, με βάφτισαν, είναι η Χριστιανοσύνη.

Δεν θα σου πω ότι πηγαίνω κάθε Κυριακή στην εκκλησία, πήγαινα κατηχητικό. Ξέρεις τι; Είναι πολύ όμορφο όταν είσαι μικρός να σε μεγαλώνουν με μια πολύ όμορφη ιστορία, όπως η ιστορία του Χριστού.

Η ιστορία της ορθόδοξης Εκκλησίας. Ήταν πολύ όμορφο να πιστεύω στον Χριστό, να πιστεύω στον Θεό, να κάνω την προσευχή μου γιατί είναι πολύ ωφέλιμο να πιστεύεις κάπου που σε μαθαίνει να κάνεις καλές πράξεις. Αυτό θεωρώ εγώ κι αυτό πιστεύω. Στο καλό. Είτε αυτό λέγεται Χριστός είτε κάτι άλλο. Στο καλό. Δεν σου λέω ότι δεν πιστεύω στο Θεό».

Όσο για το αν προσεύχεται… «Όχι, δεν προσεύχομαι, θα σου έλεγα ψέματα. Λέω πολλές φορές “Θεέ μου, σε παρακαλώ, βοήθα με” ή κάνω το σταυρό μου πριν βγω, αλλά ξέρεις αυτό είναι καθαρά μια ανάγκη δική μου, δεν είναι για να δείξω ότι είμαι πιστή. Είναι δική μου ανάγκη να πάρω δύναμη από κάπου», δήλωσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό Glam.


σχετικα αρθρα