Στο δικαστήριο πρόκειται να βρεθεί η Τάνια Τρύπη, προκειμένου να λύσει τις διαφορές της με θεατρικό επιχειρηματία.
Όπως αναφέρει η espresso, ο Μπάμπης Κράλιοβιτς αναγκάστηκε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη γιατί η πρωταγωνίστρια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αθέτησε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει μαζί του για να συμπρωταγωνιστήσει τον ερχόμενα χειμώνα στο πλάι του Δημήτρη Πιατά στο ανέβασμα του έργου του Roberto Cossa, «La nona».
Ο επιχειρηματία δήλωσε: «Ύστερα από πενήντα χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στο θέατρο δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό το φαινόμενο, να υπογράψω συμβόλαιο με ηθοποιό και να με αφήσει. Να σας πω, μάλιστα, ότι η κ. Τρύπη με έπαιρνε με μεγάλη ανησυχία κάθε μέρα στο τηλέφωνο πριν υπογράψουμε συμβόλαιο. Και προσπαθούσα να την καθησυχάσω λέγοντάς της: 'Μην ανησυχείτε, κ. Τρύπη, πενήντα χρόνια δεν έχω αθετήσει τον λόγο μου'.

Και αυτό είναι κάτι περισσότερο από δέκα υπογραφές... Με ειδοποίησε ότι βρήκε τον ρόλο της ζωής της και μου ζήτησε να την αφήσω. Της είπα, λοιπόν, πως 'δεν θα μπορέσω. Να κάνετε εσείς τον ρόλο της ζωής σας, και να καταστραφούμε εμείς; Έχω διώξει ήδη τρεις πρωταγωνίστριες για να πάρετε εσείς τον ρόλο. Αυτό που κάνετε είναι αντιδεοντολογικό. Εγώ δεν μπορώ με κανένα τρόπο να σας αποδεσμεύσω. Θα κινηθώ νομικά'».