current views are: 1

4 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση16:00

Georgia Salpa: «Οι Έλληνες και οι Ιταλοί είναι ερεθισμένοι 24 ώρες το 24ωρο»!

Το όνομα της είναι γνωστό σε όλη την υφήλιο, αφού για πολλούς είναι η πιο sexy γυναίκα και είναι ελληνικής καταγωγής. Ο λόγος για την  Georgia Salpa!

Δημοσίευση 16:00’
αρθρο-newpost

Το όνομα της είναι γνωστό σε όλη την υφήλιο, αφού για πολλούς είναι η πιο sexy γυναίκα και είναι ελληνικής καταγωγής. Ο λόγος για την  Georgia Salpa!

Το όνομα της είναι γνωστό σε όλη την υφήλιο, αφού για πολλούς είναι η πιο sexy γυναίκα και είναι ελληνικής καταγωγής. Ο λόγος για την  Georgia Salpa! Η Georgia έφτασε την πέμπτη θέση στη λίστα με τις πιο sexy γυναίκες του 2012 του περιοδικού FHM. 

Η 27χρονη καλλονή μας δείχνει τα προσόντα της στη νέα της φωτογράφιση.

Το κορμί της είναι αξιοζήλευτο, ενώ οι αναλογίες της… ιδανικές. Το μοντέλο ισχυρίζεται πως οι Έλληνες είναι πιο… μπροστά κατά πολύ από τους Άγγλους! Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως «οι Έλληνες είναι χίλιες φορές πιο μπροστά από του Άγγλους. Ακόμα και αν περπάταγα με ένα αγόρι στην Ελλάδα, οι άντρες θα με πλησίαζαν και θα μου μιλούσαν, όχι όπως στην Αγγλία που είναι διακριτικοί»…

Η δήλωση βόμβα που έκανε είναι η ακόλουθη: «Οι Έλληνες και οι Ιταλοί είναι ερεθισμένοι 24 ώρες το 24ωρο και 7ημέρες την εβδομάδα».

Και προσθέτει πως «οι άντρες μου τραβούν την προσοχή όταν ντύνονται κομψά. Μου αρέσουν οι έξυπνοι, αυτοί που φοράνε βερμούδες και ωραία T-shirt».

Τέλος, μίλησε για την πέμπτη θέση που κέρδισε λέγοντας πως «είναι πολύ όμορφες όλες όσες ψηφίσατε, οπότε είμαι ικανοποιημένη και χαρούμενη με το αποτέλεσμα». 

Πηγή: star.gr 


σχετικα αρθρα